Hemsida : Filtillägg : .sat Fil

.sat Fil

Filtyp ACIS SAT 3D Model File

Utvecklare Spatial
Kategori CAD-filer
Format Text

.SAT alternativnummer

3D-modell sparad i Spatials ACIS solid modelleringsformat; lagrar tredimensionell geometriinformation i ett standard textfilformat; används för att utbyta 3D-data mellan flera system och stöds av många 3D CAD-program som inkluderar Spatials 3D ACIS Modeler-komponent.

Mer information

SAT-filer, som står för "Standard ACIS Text", lagras i ett ASCII-textformat. De kan också sparas i ett binärt format med filen .SAB .

OBS! SAT-formatet används i många olika branscher, inklusive CAD, CAM, CAE, AEC, CMM, 3D-animering, och skeppsbyggnad.

Program som öppnas SAT filer
Windows
Autodesk AutoCAD
IMSI TurboCAD Pro
Adobe Acrobat
CADSoftTools ABViewer
Autodesk 3ds Max
Dassault Systemes SolidWorks
Autodesk Fusion 360
Autodesk Inventor
AutoDesSys formZ
Linux
Adobe Acrobat
Spatial 3D ACIS Modeler
Macintosh
Autodesk AutoCAD
IMSI TurboCAD for Mac
Adobe Acrobat
Dassault Systemes SolidWorks
Autodesk Fusion 360
AutoDesSys formZ
WEB
ShareCAD.org

Om SAT filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil sat-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen ACIS SAT 3D Model File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar! Bra förklaring om de allmänna aspekterna av .sat-filer. Jag har använt dem under de senaste åren med Autodesk AutoCAD men undrade vilka fördelar de har jämfört med andra format för utbyte av 3D-modeller. Tack vare dig förstår jag nu att de lagrar data i ett ASCII-textformat och att de används i stor utsträckning inte bara inom CAD utan även inom en rad olika branscher. För att testa deras universalitet försökte jag öppna en fil som jag tidigare hade skickat med Adobe Acrobat och Autodesk Fusion. Den sistnämnda är verkligen intressant eftersom den är tillgänglig på alla plattformar. Tack för att ni klargjorde saker och ting för mig och för all den goda informationen.