Hemsida : Filtillägg : .shw Fil

.shw Fil

Filtyp 1Corel Presentation

Utvecklare Corel
Kategori Data filer
Format N/A

Vad är SHW file?

Bildspel eller presentation skapad av Corel Presentations (del av WordPerfect Office); innehåller bilder som kan innehålla text, bilder och andra medier; kan också exporteras som ett PowerPoint-bildspel ( .PPT file) eller en självkörande fil, vilket gör att bildspelet kan ses av användare som inte har Corel Presentations på sina datorer.

Program som öppnas SHW filer
Windows
Corel Presentations
CorelDRAW

Filtyp 2MagicQ Show File

Utvecklare Chamsys
Kategori Data filer
Format N/A

.SHW alternativnummer 2

En SHW-fil är en show skapad av MagicQ, ett presentationsprogram som används för att konfigurera ljus och mediauppspelning för konserter. Den innehåller en show, som inkluderar visningsinställningar, paletter, signaler, patch och cue stack data.

Mer information

SHW-filen är den huvudsakliga filtypen som används av MagicQ. Programmet skapar filen när du väljer att spara din show från menyn i programmet eller knappen på konsolen. Filen är kompatibel med alla MagicQ-produkter och kan överföras mellan MaqicQ-konsoler och Windows, MacOS (OS X) eller Linux MagicQ-program. Dessutom stöds filen av alla versioner av MagicQ oavsett vilken version av MagicQ som skapade filen.

Program som öppnas SHW filer

Om SHW filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil shw-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen MagicQ Show File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.