Hemsida : Filtillägg : .sld Fil

.sld Fil

Filtyp 1AutoCAD Slide File

Utvecklare Autodesk
Kategori Raster bildfiler
Format Binary

Vad är SLD file?

Bildfil skapad av "mslide" -programmet, som ingår som en del av AutoCAD-programvaruinstallationen; innehåller en bildinspelning som tas med hjälp av nuvarande vy av ritningen; används för presentationsmaterial under designrecensioner.

Mer information

Flera SLD-filer kan kompileras till ett bildbibliotek ( .SLB file) med programmet "slidelib", som är buntat med AutoCAD-installationer. Diabilder och bildbibliotek kan också ses med verktyget "vslide".

Program som öppnas SLD filer
Windows
Autodesk AutoCAD
Macintosh
Autodesk AutoCAD

Filtyp 2Styled Layer Descriptor File

Utvecklare Open Geospatial Consortium
Kategori GIS Files
Format XML

.SLD alternativnummer 2

GIS-fil skapad i formatet Styled Layer Descriptor, ett XML-format som används för att ange visning av kartlager. kan beskriva både raster- och vektordata och kan inkludera färger, etiketter, teckensnitt, legendspecifikationer och annan information.

Mer information

SLD-filer används av ett protokoll som kallas Web Map Service (WMS). Denna tjänst används för att generera kartbilder över ett nätverk med en GIS-databas. När en databas är frågad används en SLD-fil för att ange hur kartan presenteras för slutanvändaren.

OBS! Du kan exportera kartlager från ESRI ArcMap genom att välja kartlager och sedan välja Exportera → Exportera Lagstil till SLD ....

Program som öppnas SLD filer

Om SLD filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil sld-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Styled Layer Descriptor File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.