Hemsida : Filtillägg : .spd Fil

.spd Fil

Filtyp 1Form·Z Suspended Render File

Utvecklare AutoDesSys
Kategori Diverse filer
Format N/A

Vad är SPD file?

Fil skapad med blankett · Z, ett 3D-modelleringsprogram som ofta används för att skapa byggnads- och byggnadsmodeller; lagrar tillståndet för ett scenframställningsjobb och skapas när användaren pausar ett återgivningsjobb och sparar framstegen.

Mer information

SPD-filer används för att fortsätta att återge jobb vid en senare tidpunkt, vilket är användbart för fotorealistiska renderingar eller andra renderingar som tar stora mängder behandlingstid.

Program som öppnas SPD filer
Windows
AutoDesSys formZ
Macintosh
AutoDesSys formZ

Filtyp 2S Note File

Utvecklare Samsung
Kategori Komprimerade filer
Format Zip

.SPD alternativnummer 2

En SPD-fil är en anteckning som skapats av S Note, en avancerad anteckningsbaserad applikation som utvecklats av Samsung för användning med Samsung-mobila enheter, till exempel Galaxy S och Galaxy Note. Den innehåller en anteckning, som kan innehålla typad eller handskriven text, ritningar, diagram, ljud och bilder. SPD-filer ersatte .SNB filer.

Mer information

Anteckningar skapade med S Note kan exporteras till flera format, som inkluderar SPD, JPEG, vanlig text och PDF. Anteckningarna kan också synkroniseras på flera enheter med ett Samsung-konto.

Du kan öppna SPD-filer med S Note installerad på enheten. Du kan också öppna SPD-filer på din dator genom att ersätta ".spd" -tillägget med ".zip" för att skapa en .ZIP -fil. Du kan sedan extrahera innehållet med ett Zip-dekomprimeringsprogram, till exempel Corel WinZip eller Apple Archive Utility. Filer som är lagrade i SPD-filen inkluderar .PAGE , .BIN och .DAT .

OBS! SPD-filer kan säkras med 128-bitars kodning om de är låsta med ett lösenord. Det går inte att återställa ett förlorat lösenord för en SPD-fil.

Program som öppnas SPD filer

Filtyp 3Sealed Acrobat Document

Utvecklare Oracle
Kategori Kodade filer
Format N/A

.SPD alternativnummer 3

Acrobat-dokument som har förseglats (eller låsts) med SealedMedia-förseglaren; kan endast öppnas av användare med tillräckliga åtkomsträttigheter; rättigheter för användarrättigheter lagras på en licensserver, som också spårar användningen av dokumentet.

Mer information

OBS! För att visa en SPD-fil, först avlägsna dokumentet med hjälp av Oracle SealedMedia Unsealer, öppna sedan den obeslutna filen i Adobe Acrobat.

Program som öppnas SPD filer
Windows
Oracle SealedMedia Unsealer
Macintosh
Oracle SealedMedia Unsealer

Filtyp 4SPSS Custom Dialog File

Utvecklare IBM
Kategori Pluginfiler
Format Binary

.SPD alternativnummer 4

Fil skapad av SPSS, en applikation som används för statistisk analys; sparar en anpassad dialogruta, som är en anpassad användargränssnittskomponent som skapats av användaren gör det möjligt för statistiker att utveckla egna inmatningsformulär för anpassade statistikfunktioner.

Mer information

Anpassade dialogrutor kan skapas med hjälp av dialogrutan Anpassad dialogboks, som kan öppnas genom att välja Verktyg → Anpassade dialogrutor → Anpassad dialogboks från programmenyn. Dialogrutor kan förhandsgranskas i det här fönstret genom att välja Arkiv → Förhandsgranskningsdialog ....

Innan du använder en anpassad dialogruta med SPSS måste du först installera den genom att välja Arkiv → Installera i Anpassad dialogboks. Den viktigaste SPSS-programmenyn kommer nu att innehålla den nya dialogrutan på den plats du angav med alternativet Redigera → Menyval i fönstret Anpassad dialogruta.

Program som öppnas SPD filer
Windows
IBM SPSS
Linux
IBM SPSS
Macintosh
IBM SPSS

Om SPD filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil spd-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen SPSS Custom Dialog File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej författare! Vilken fantastisk läsning jag just hade. Ditt inlägg om .spd-filen var helt galet. Jag hade ingen kunskap om 3D-modelleringsprogram. Den här veckan har jag blivit galen genom att lära mig hundratals filformat. Jag visste inte att filer kunde ha mer än en association. I dag på din artikel läste jag att denna skapas endast när användaren pausar renderingen och sparar framsteg. Så intressant! Det är mycket logiskt eftersom det tar hundratals timmar att ha en fullständig 3D-modell av byggnader eller hus. Hur mycket varar den kostnadsfria provperioden? Och om jag köper programmet, vilka är fördelarna? Tack än en gång för att du med ett bekant språk beskriver vad de är till för. Fortsätt med det fantastiska skrivandet!