Hemsida : Filtillägg : .ssc Fil

.ssc Fil

Filtyp 1StepMania Song File

Utvecklare StepMania
Kategori Spelfiler
Format N/A

Vad är SSC file?

Songfil som används av StepMania, ett 3D-grafikdans och rytmspel; innehåller sånginformation som titel, artist och genre; innehåller referenser till musik och bildfiler; används för pump, dans, beat och gitarr sånger.

Mer information

SSC-filer innehåller flera rader som börjar med "#" följt av en specifik tagg. Exempel på taggar är TITLE, SUBTITLE, ARTIST, BACKGROUND, MUSIC och BPMS. Taggarna följs av ett värde som ett nummer eller en text. SSC-filer innehåller en VERSION-tagg som anger vilken version den skapades för att upprätthålla kompatibilitet vid förändringar.

OBS: SSC-filändelsen ersatte filen .SM .

Program som öppnas SSC filer
Windows
StepMania
ArrowVortex
Linux
StepMania
Macintosh
StepMania

Filtyp 2Stellarium Script

Utvecklare The Stellarium Team
Kategori Diverse filer
Format Text

.SSC alternativnummer 2

Script som används av Stellarium, en öppen källkod, plattformshimmelvisningsprogram innehåller kod skrivet för Stellarium-motorn; kan användas för att bläddra i himlen, visa konstellationer, granska områden av intresse eller genomföra anpassade skärmsläckare.

Mer information

Stellarium-skript kan köras genom att klicka på programmets konfigurationsdialog, välja ett skript från fliken Skript och klicka på avspelningsknappen. För att skriva ett SSC-skript, kontakta API-dokumentet från Stellarium-dokumentationen. Färdiga skript ska placeras i \ scripts \ katalogen i en Stellarium-installation.

Program som öppnas SSC filer

Filtyp 3Celestia Solar System Catalog File

Utvecklare Celestia Development Team
Kategori Data filer
Format Text

.SSC alternativnummer 3

Fil som används av Celestia, ett 3D universe visualiseringsprogram; sparar inställnings- och initialiseringsparametrar för laddning av ett solsystem; definierar planeter, månar och andra rymdenheter; kan användas för att definiera Celestia addons.

Mer information

Celestia laddar alla SSC-filer tillgängliga när programmet startar. Om du lägger till eller ändrar en SSC-fil måste du därför starta om programmet för ändringarna att ladda. SSC-filer måste vara placerade i \ extras \ -katalogen för att de ska kunna identifieras och laddas.

SSC-filer sparas i ett vanligt textformat och kan skapas eller ändras med någon textredigerare.

Program som öppnas SSC filer
Windows
Celestia
Linux
Celestia
Macintosh
Apple TextEdit
Celestia

Filtyp 4SourceSafe Status File

Utvecklare Microsoft
Kategori Utvecklarfiler
Format N/A

.SSC alternativnummer 4

Statusfil som används av Microsoft SourceSafe för källkontroll, vilka spår redigerar och reviderar filer. vanligtvis används i företagsinställningar, där filer kan redigeras av flera personer; ser till att varje fil bara redigeras av en person i taget.

Program som öppnas SSC filer
Windows
Microsoft Visual Studio
Microsoft Visual SourceSafe

Om SSC filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil ssc-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen SourceSafe Status File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.