Hemsida : Filtillägg : .ai Fil

.ai Fil

Filtyp 1Adobe Illustrator File

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Vector Image Files
Format Binary

Vad är AI file?

En AI-fil är en ritning skapad med Adobe Illustrator, ett vektorgrafikredigeringsprogram. Den består av vägar som är kopplade till punkter, snarare än bitmapps bilddata. AI-filer används vanligtvis för logotyper och utskriftsmaterial.

Mer information

AI-fil öppnas i Adobe Illustrator CC 2019

Eftersom Illustrator bildfiler sparas i ett vektorformat kan de förstoras utan att förlora någon bildkvalitet. Vissa program från tredje part kan öppna AI-filer, men de kan rasterisera bilden, vilket betyder att vektordata kommer att konverteras till ett bitmapformat.

För att öppna ett Illustrator-dokument i Photoshop måste filen först ha PDF Innehåll som sparats i filen. Om det inte innehåller PDF-innehållet kan grafiken inte öppnas och det kommer att visas ett standardmeddelande med angivande "Det här är en Adobe Illustrator-fil som sparades utan PDF-innehåll. För att placera eller öppna den här filen i andra program borde den återställas från Adobe Illustrator med alternativet "Skapa PDF-kompatibel fil".

Program som öppnas AI filer
Windows
IMSI TurboCAD Pro
Adobe Acrobat
Adobe Photoshop
GIMP
Google Drive
XnViewMP
Serif DrawPlus
Adobe Illustrator
Corel PaintShop Pro
Inkscape
ACD Systems Canvas
CorelDRAW
Autodesk 3ds Max
QuarkXPress
Adobe Flash
Linux
Adobe Acrobat
GIMP
Google Drive
XnViewMP
Inkscape
vhf interservice Cenon
sK1
Adobe Reader
Scribus
Macintosh
IMSI TurboCAD for Mac
Adobe Acrobat
Adobe Photoshop
GIMP
Google Drive
XnViewMP
Adobe Illustrator
Inkscape
QuarkXPress
Apple Preview
Adobe Flash
Dassault Systemes SolidWorks
vhf interservice Cenon
Corel Painter
Adobe InDesign

Filtyp 2Battlefield 2 Artificial Intelligence File

Utvecklare Electronic Arts
Kategori Spelfiler
Format Text

.AI alternativnummer 2

Spelfilen som används av Battlefield 2, en modern warfare första person shooter; sparar egenskaper och instruktioner för hur datorn och enheterna flyttar och agerar under ett spel; sparas i ett vanligt textformat och ibland modifieras för att tweak gameplayinställningarna.

Program som öppnas AI filer

Om AI filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil ai-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Battlefield 2 Artificial Intelligence File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Jag älskar .ai-filer! Som expert på Adobe Illustrator har jag arbetat med dem ett tag nu. Jag älskade verkligen din artikel eftersom den beskriver de viktiga egenskaper som dessa filer har. Deras förmåga att skapa logotyper och trycksaker gör dem till ett viktigt verktyg i det moderna århundradet där allt är internetbaserat. Det är synd att endast Illustrator kan öppna dem utan att förlora sitt vektorformat, men det är just det som gör dem så speciella. Dessutom var det roligt att lära sig att .ai-formatet också fungerar för att spara preferenser för artificiell intelligens i videospel som Battlefield. Fortsätt med det goda arbetet!