Hemsida : Filtillägg : .ssf Fil

.ssf Fil

Filtyp 1Trimble Standard Storage Format File

Utvecklare Trimble Navigation
Kategori GIS Files
Format Binary

Vad är SSF file?

En SSF-fil är en datafil som används av Trimble GIS-kartläggningsprogram, som används tillsammans med GPS-enheter för att samla in fältdata. Den innehåller GPS-positionsdata inspelad från en Trimble-enhet. SSF-filer används för att logga in GPS-data och skapa anpassade koordinatsystem.

Mer information

Med hjälp av GPS Pathfinder Office kan SSF-filer genomgå differentiell efterbehandling för att förbättra noggrannheten för inspelade positioner. Korrigerade SSF-filer använder filen .COR .

Program som öppnas SSF filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
Trimble Navigation GPS Pathfinder Office
Trimble Navigation GPS Pathfinder Tools SDK

Filtyp 2Structured Subtitle Format File

Utvecklare N/A
Kategori Video Files
Format Text

.SSF alternativnummer 2

Filmtexter fil skapad i Structured Subtitle Format (SSF); använder en verbas CSS-liknande syntax till skillnad från den enkla textnotationen av andra populära vanliga textformat, och är därför mer och svårt att redigera manuellt med en textredigerare.

Mer information

SSF-formatet har inte antagits allmänt.

Program som öppnas SSF filer
Windows
DirectVobSub

Om SSF filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil ssf-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Structured Subtitle Format File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.