Hemsida : Filtillägg : .sldprt Fil

.sldprt Fil

Filtyp SolidWorks Part File

Utvecklare Dassault Systemes
Kategori CAD-filer
Format Binary

.SLDPRT alternativnummer

En SLDPRT-fil är ett 3D-bildformat som används av SolidWorks CAD-programvara. Den innehåller ett 3D-objekt eller "del" som kan kombineras med andra delar i en enskild enhet ( .SLDASM ) fil.

Mer information

SLDPRT-filer öppnas vanligtvis med SolidWorks. De kan dock också ses med SolidWorks eDrawings Viewer, Autodesk Fusion 360 och Adobe Acrobat 3D eller Acrobat Pro 9 eller senare.

Program som öppnas SLDPRT filer
Windows
Adobe Acrobat
Dassault Systemes SolidWorks eDrawings Viewer
Autodesk 3ds Max
Dassault Systemes SolidWorks
Autodesk Fusion 360
Autodesk Inventor
FreeCAD
Linux
Adobe Acrobat
FreeCAD
Macintosh
Adobe Acrobat
Dassault Systemes SolidWorks eDrawings Viewer
Dassault Systemes SolidWorks
Autodesk Fusion 360
FreeCAD

Om SLDPRT filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil sldprt-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen SolidWorks Part File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Eftersom jag studerar teknik är jag bekant med SolidWorks och dess 3D-modelleringsprogram. En av de största fördelarna med .sldprt-filer är att man kan konstruera enskilda delar och senare sätta ihop dem. Jag hade dock aldrig föreställt mig hur mångsidiga .sldprt-filer kan vara. Först försökte jag öppna den med standardprogramvaran SolidWorks och jag kunde se min del redo att redigeras. Men jag försökte också öppna dem med Autodesk Fusion 360 och Adobe Acrobat 3D och såg att jag också kunde visualisera delarna i dessa "vanliga" programvaror. Jag tror att detta är en fördel när jag arbetar med kunder på projekt som kräver 3D-modellering; på grund av möjligheten att kunna visa dem delarna i en programvara som de redan har laddat ner i sina datorer.