Hemsida : Filtillägg : .sylk Fil

.sylk Fil

Filtyp Microsoft Symbolic Link File

Utvecklare Microsoft
Kategori Data filer
Format Text

.SYLK alternativnummer

Symbolisk länkfil skapad av Microsoft-kalkylarksprogram lagrar textlinjer som anger cellraden, kolumnen, formateringen och annat innehåll från kalkylbladet. används för överföring av data mellan kalkylbladsprogram och andra databaser.

Mer information

SYLK-filer ses vanligare med .SLK -tillägget. De lagras i ett ANSI-textformat.

Program som öppnas SYLK filer
Windows
Gnumeric
Linux
Gnumeric
Macintosh
Mariner Calc XLS

Om SYLK filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil sylk-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Microsoft Symbolic Link File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hallå där! Din webbplats hjälpte mig mycket med artikeln om .sylk-filtillägget. Jag kände inte till Corel WordPerfect för Windows eller Mariner Calc för Mac. Även om jag gjorde lite forskning om det senare var informationen du delade med dig av bra. Det är galet att se hur datafiler ibland återanvänds för att spara tid åt programmerare och har liknande egenskaper. Jag gissar att Spreadsheets för Google eller Numbers för Apple använder ett format som liknar detta. Det skulle vara bra att se vilket det är, men det var ändå en artikel av högsta kvalitet, min vän. Finns det någon skillnad mellan SYLK-filer och SLK-tillägget förutom textformatet de sparas i? Tack!