Hemsida : Filtillägg : .thm Fil

.thm Fil

Filtyp 1Sony Ericsson Theme File

Utvecklare Sony Ericsson
Kategori Diverse filer
Format N/A

Vad är THM file?

En THM-fil är en temafil som används av mobiltelefoner från Sony Ericsson. Den lagrar inställningar som används för att anpassa mobiltelefonens användargränssnitt och innehåller anpassade fönster- och textfärger, ikoner, tapeter och andra bilder. THM-filer kan skapas och redigeras med hjälp av den fria teman skaparen från Sony Ericsson.

Program som öppnas THM filer

Filtyp 2Video Thumbnail File

Utvecklare N/A
Kategori Raster bildfiler
Format Binary

.THM alternativnummer 2

En THM-fil är en miniatyrbild som genereras av digitala videokameror och program när ett videoklipp sparas. Den innehåller en liten bild från videoklippets första bildruta och används för att visuellt bläddra igenom en samling videoklipp.

Mer information

Videoterminaler sparas ofta på minneskort när video tas på digitala videokameror eller digitalkameror som spelar in video. THM-filer kan eller kanske inte överföras till datorn beroende på vilken programvara som används för att importera videon. Varje THM-fil delar samma filnamn som dess associerade videoklipp. Till exempel "clip001.thm" skulle skapas för "clip001.avi."

OBS: THM-filer sparas ofta med JPEG-formatering. Därför kan du antingen försöka öppna dem direkt i en bildvisare eller du kan ändra filtillägget till ".jpg" och öppna dem med någon .JPG viewer.

Program som öppnas THM filer
Windows
ACD Systems ACDSee
Microsoft Windows Photo Viewer
Sony Picture Motion Browser
Microsoft Paint
Canon ZoomBrowser EX
Macintosh
Apple Preview

Filtyp 3Thermwood Macro File

Utvecklare Thermwood
Kategori Executable Files
Format N/A

.THM alternativnummer 3

Makrofil som används av Thermwood CNC Routers; innehåller instruktioner för routerns bearbetning som automatiserar routerns processer En lista över CNC-händelser sparas också i en fil med namnet "hist.thm."

Program som öppnas THM filer
Windows
Thermwood Mastercam

Filtyp 4Thumbnail Image File

Utvecklare N/A
Kategori Raster bildfiler
Format Binary

.THM alternativnummer 4

Liten, ikonstorleksbild som representerar en större bild; vanligtvis används på webben och i clip art gallerier; kan skapas av olika bild- eller videoredigeringsprogram; Produceras också av vissa digitalkameror som småprovbilder av bilder som tagits av kameran.

Program som öppnas THM filer
Windows
ACD Systems ACDSee
Microsoft Windows Photo Viewer
CorelDRAW
Microsoft Windows Photos
Macintosh
Apple Preview

Om THM filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil thm-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Thumbnail Image File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar! Din förklaring om .thm-filer var till stor hjälp. Jag var inte medveten om att tillägget hade flera syften. Jag läste om det första på Sony Ericcson Theme Files. Jag ägde flera av dessa telefoner och ville veta mer om hur de fungerar. Det är häftigt att THM-filer lagrar alla inställningar som används för att anpassa gränssnittet. Jag hade trott att ikoner och bakgrundsbilder hade ett eget separat filformat. Om Sony Ericcson Themes Creator inte längre utvecklas, finns det något annat sätt att öppna dem? Om jag har några på min dator fungerar de inte längre? Bra artikel, den innehöll verkligen intressanta fakta. Fortsätt med det goda arbetet. Jag återkommer om jag hittar något annat om Ericcson-telefoner!