Hemsida : Filtillägg : .tmr Fil

.tmr Fil

Filtyp 1Free Countdown Timer Backup File

Utvecklare Comfort Software Group
Kategori Backup filer
Format Text

Vad är TMR file?

Fil skapad av Free Countdown Timer, ett program som används för inställning av nedräkningar för födelsedagar, årsdagar, det nya året och andra händelser; sparar en säkerhetskopia av nedräkningslistan och kan användas för att återställa nedräkningar eller dela nedräkningar med andra Free Countdown Timer-användare.

Mer information

Du kan ladda en TMR-fil genom att välja Arkiv → Ladda från fil från programmenyn. Om du vill spara en TMR-fil väljer du Arkiv → Spara i fil.

OBS! TMR-filer använder ett enkelt textformat för att lagra nedräkningsinformationen.

Program som öppnas TMR filer

Filtyp 2Apimac Timer Document

Utvecklare Apimac Intuitive Software
Kategori Data filer
Format Binary

.TMR alternativnummer 2

Fil skapad av Timer, ett stoppur och klockverktyg för Mac OS X; innehåller sparade timerinställningar för stoppuret, nedräkning, väckarklocka och standard klockfunktioner; används för att spara och återanvända inställningarna som skapats i programmet.

Program som öppnas TMR filer
Macintosh
Apimac Timer

Om TMR filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil tmr-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Apimac Timer Document, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.