Hemsida : Filtillägg : .tyimport Fil

.tyimport Fil

Filtyp Typinator Set Import File

Utvecklare Ergonis Software
Kategori Data filer
Format Text

.TYIMPORT alternativnummer

TYSET-fil åtkomst av Typinator, ett typprogram för förkortning; skapad när TYSET-filen importeras till programmet av användaren.

Mer information

Typinator gör det möjligt för användaren att skriva genvägar för meningar, fraser, bilder och URL-adresser. Det är särskilt användbart för användare som måste upprepade gånger skriva samma fraser, meningar och URL-adresser. Användare kan lägga till dessa inställda filer genom att skapa förkortningar, till exempel kan "Tack" läggas till för meningen "Tack för din tid". Den används också som ett autokorrigeringsverktyg för felstavningar, till exempel "poeple" blir "folk". Typatorn är inte heller begränsad till text, det kan användas för att infoga bilder genom att skriva genvägar.

OBS! TYIMPORT-filen är den importerade versionen av .TYSET .

Program som öppnas TYIMPORT filer

Om TYIMPORT filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil tyimport-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Typinator Set Import File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.