Hemsida : Filtillägg : .udf Fil

.udf Fil

Filtyp 1Universal Disk Format File

Utvecklare Optical Storage Technology Association
Kategori Disk bildfiler
Format Binary

Vad är UDF file?

Fil skapad i Universal Disk Format (UDF), ett skivavbildningsformat som används för att lagra filer på optisk media; lagrar en samling filer med hjälp av katalogstrukturen som anges i UDF-standarden; kan användas för att bränna DVD-skivor, CD-skivor och andra optiska medier; tillåter att filer raderas och ändras på målskivan även efter att de har skrivits.

Mer information

UDF-standarden är utvecklad och underhållen av Optical Storage Technology Association (OSTA).

OBS! Även om UDF-formatet vanligtvis används, är utbyggnaden ".udf" inte. Istället sparar skivbränningsapplikationer vanligtvis bilder i egna format och bränner dem sedan med UDF-standarden.

Program som öppnas UDF filer
Windows
Nero
7-Zip
MagicISO
Smart Projects IsoBuster
Macintosh
Roxio Toast

Filtyp 2Excel User Defined Function

Utvecklare Microsoft
Kategori Executable Files
Format Text

.UDF alternativnummer 2

Användardefinierat script skrivet eller inspelat i Visual Basic som kör en funktion i Microsoft Excel; kan skapas genom att välja "Modul" från menyn Infoga i Excel.

Program som öppnas UDF filer
Windows
Microsoft Excel
Macintosh
Microsoft Excel for Mac

Om UDF filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil udf-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Excel User Defined Function, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej. Jag är en läsare av din artikel om .udf filändelsen. Det finns en del detaljer med som förvånade mig. För det första är det bra att ha möjlighet att samla in filer med hjälp av den katalogstruktur som anges i UDF-standarden. Vad detta innebär, är att ha en bättre organisation av de filer som används överlag. Din beskrivning är lätt att förstå och det är vederbörligen uppskattat. En av de bästa aspekterna av dem är hur filer kan raderas efter att de skrivits. Jag borde ha upptäckt mer om dem innan haha. Det är lite förvånande eftersom de inte är så populära. Kanske beror det på att cd-skivor inte är så populära längre. Tack för listan över program för både Mac och Windows. Till nästa gång!