Hemsida : Filtillägg : .veg Fil

.veg Fil

Filtyp 1VEGAS Video Project

Utvecklare MAGIX
Kategori Video Files
Format N/A

Vad är VEG file?

En VEG-fil är ett videoprojekt som skapats av MAGIX VEGAS, en professionell videoredigering och skivförfattningsansökan. Den innehåller en tidslinje med ljud- och videospår, övergångar, textinnehåll, specialeffekter och referenser till projektmedia, som video- och ljudfiler som används av projektet.

Mer information

VEG-fil öppnad i MAGIX VEGAS Pro 16

VEG-filer används av VEGAS främst för att lagra projekt men används även för mallar och arkiv (VEG-filformatet förblir detsamma). Genom att använda VEG-filen som en mall kan användarna behålla samma inställningar för olika projekt. Genom att använda en VEG-fil som ett arkiv kan du spara säkerhetskopior av projekt som du kan öppna senare. Välj Arkiv → Exportera → VEGAS-projektarkiv för att spara ditt projekt för arkiveringsändamål.

Avslutade VEGAS-projekt kan delas direkt från VEGAS. De kan också exporteras till en mängd olika digitala videoformat, inklusive .AAF (Pro Tools eller Media Composer), .PRPROJ (Premiere eller After Effects) och .FCPXML (Final Cut Pro X).

OBS! VEGAS-mjukvaran har tidigare utvecklats av Sony innan den förvärvades av MAGIX år 2016.

Program som öppnas VEG filer
Windows
MAGIX VEGAS

Filtyp 2Vue Vegetation file

Utvecklare E-on Software
Kategori 3D Image Files
Format Binary

.VEG alternativnummer 2

3D-scenfil som används av E-on Vue, en miljö- och atmosfärsmodelleringsapplikation; lagrar växtmodeller som kan införlivas i en Vue-scen; kan användas för att generera fraktaler av växter på terränger eller andra landskap.

Program som öppnas VEG filer
Windows
E-on Vue
Macintosh
E-on Vue

Om VEG filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil veg-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Vue Vegetation file, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.