Hemsida : Filtillägg : .vic Fil

.vic Fil

Filtyp 1ViziGen Code Import Mappings File

Utvecklare ViziGen
Kategori Utvecklarfiler
Format N/A

Vad är VIC file?

Innehåller importmappningar som används av ViziGen, ett program för programutveckling för att generera källkodsfiler för något programmeringsspråk. styr hur information från ett UML-modelleringsverktyg importeras till ViziGen.

Program som öppnas VIC filer
Windows
ViziGen

Filtyp 2VICAR Image

Utvecklare N/A
Kategori Raster bildfiler
Format Binary

.VIC alternativnummer 2

Bild skapad i formatet VICAR (Video Image Access and Retrieval), som ursprungligen utvecklades för planetary mission imaging data; innehåller en ASCII-textrubrik och en eller flera bilder som sparas som register över binära data; mest kända för lagring av fångade bilder från planetariska uppdragssystem.

Mer information

VICAR-bilder var avsedda för Jet Propulsion Laboratory's (JPL) obemannade rymdfarkoster. De användes under 1970-talet och 1980-talet för följande uppdrag: Mariner 9 till Mars, Mariner 10 till Mercury och Venus, Voyager till ytterplaneterna.

VICAR-bilder används också för kartografi, biomedicin, geologi, och astronomi applikationer.

Program som öppnas VIC filer
Windows
Newera Graphics Converter Pro
XnViewMP
IMG2PNG
Linux
XnViewMP
Macintosh
XnViewMP

Om VIC filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil vic-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen VICAR Image, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.