Hemsida : Filtillägg : .vsd Fil

.vsd Fil

Filtyp Visio Drawing File

Utvecklare Microsoft
Kategori Vector Image Files
Format Binary

.VSD alternativnummer

En VSD-fil är ett ritprojekt som sparas av Visio, ett program som används för att skapa företagsdiagram. Det kan innehålla visuella objekt, informationsflöden, text och andra data. VSD-filer kan också lagra anslutningsinformation för importerade datakällor.

Mer information

Visio-ritningar gör det möjligt för användare att visualisera och kommunicera komplex information. De kan användas för att skapa flödesdiagram, arbetsflödesdiagram, organisationsdiagram, programdiagram, nätverksdiagram och databasmodeller.

VSD-filer kan ses med Microsoft Visio Viewer-programmet (vviewer.exe).

OBS! VSD-formatet ersattes av .VSDX formatet i Visio 2013.

Program som öppnas VSD filer
Windows
LibreOffice
ACD Systems Canvas
CorelDRAW
Microsoft Visio
iGrafx FlowCharter
IMSI TurboPDF
Linux
LibreOffice
Android
Nektony VSD Viewer for Visio Drawings
Macintosh
LibreOffice
Nevron Software MyDraw
Nektony VSD Viewer
Nektony VSDX Annotator

Om VSD filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil vsd-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Visio Drawing File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej!, Jag läste om .vsd-filtillägget i ditt inlägg. Min chef bad mig att göra lite forskning om vilka program som är bra för att representera informationsflöden. Så småningom hittade jag programmet Visio från Microsoft och såg några videor om hur det fungerar. En av frågorna jag inte kunde hitta svaret på var filtillägget stöds. Jag vet nu att de arbetar med VSD-filer som kan skapa tekniska ritningar. Jag gillar att de kan innehålla både text och visuella objekt. Jag kan börja föreställa mig hur mycket det kommer att hjälpa mig att utveckla mina egna flödesscheman och arbetsflödesdiagram. Jag önskar att Visio-programmet fungerade på min Mac Book Air, det är lättare att använda alla program med Apple-enheter. Fortsätt med det goda arbetet!