Hemsida : Filtillägg : .wjf Fil

.wjf Fil

Filtyp 1WinZip Job File

Utvecklare Corel
Kategori Backup filer
Format N/A

Vad är WJF file?

Fil skapad av WinZip, ett verktyg som används för att "zippa" filer till komprimerade .ZIP arkiv; innehåller arbetsinstruktioner för hur arkivet ska skapas, till exempel mappnamn, krypteringsstandard, säkerhetsinställningar och ZIP-fildestination; kan köras manuellt eller schemaläggas för exekvering med jämna mellanrum i WinZip.

Mer information

WJF-filer kan användas för att skapa säkerhetskopior av filsystem. De kan ange externa FTP-platser för att arkiv som ska skickas till efter att de har skapats.

Program som öppnas WJF filer

Filtyp 2WinJournal Journal File

Utvecklare Mariner Software
Kategori Diverse filer
Format Binary

.WJF alternativnummer 2

Digital journal skapad av WinJournal, en personlig journaling och blogging ansökan; innehåller en samling av journalposter, inklusive titel, datum och skriftlig text för varje inmatning; kan också innehålla bilder såväl som ljud och videoinnehåll; används för att lagra och organisera personliga tankar på en enda plats.

Mer information

WJF-filer kan sparas med lösenordsskydd och 256-bitars AES-kryptering, vilket hjälper till att skydda privat journalinformation.

Program som öppnas WJF filer

Om WJF filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil wjf-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen WinJournal Journal File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.