Hemsida : Filtillägg : .wpg Fil

.wpg Fil

Filtyp 1Ironsight Game Data File

Utvecklare Aeria Games
Kategori Spelfiler
Format N/A

Vad är WPG file?

En WPG-fil är en speldatafil som används av Aeria Games IronSight, ett första person militärt skjutspel. Den innehåller information som beskriver en aspekt av spel, som ett vapen, vapen ljud, karta, karaktär eller tecken ljud.

Mer information

Du kommer sannolikt bara att se en WPG-fil om du vill ändra Ironsight-spel. WPG-filer finns i Ironsight-spelinstallationskatalogen:

C: \ AeriaGames \ Ironsight \ data

Allmänning WPG filnamn

weapon_ar.wpg - WPG-fil som innehåller information om attackvapen i Ironsight.

Program som öppnas WPG filer

Filtyp 2WordPerfect Graphic File

Utvecklare Corel
Kategori Vector Image Files
Format Binary

.WPG alternativnummer 2

Grafisk skapad av WordPerfect, ett ordbehandlingsprogram; kan innehålla både vektor- och bitmappsbilddata och kan innehålla upp till 256 färger; kan också innehålla Encapsulated PostScript ( .EPS ) information; används ofta för clipart-bilder som är inbäddade i ordbehandlingsdokument.

Mer information

WPG-formatet används främst av WordPerfect och stöds av andra Corel-applikationer, till exempel PaintShop Pro och CorelDRAW Graphics Suite. Gratisprogram som kan öppna WPG-filer och konvertera dem till andra bildformat inkluderar Inkscape och Perfectspot. Libwpg-projektet ger också ett gratis C ++-bibliotek för att konvertera WPG-grafik till andra format.

Program som öppnas WPG filer
Windows
Corel PaintShop Pro
Inkscape
ACD Systems Canvas
Serif PhotoPlus
CorelDRAW
Microsoft Excel
Corel WordPerfect
Linux
Inkscape
Macintosh
Inkscape
Lemkesoft GraphicConverter

Om WPG filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil wpg-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen WordPerfect Graphic File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.