Hemsida : Filtillägg : .xlb Fil

.xlb Fil

Filtyp 1Excel Toolbars File

Utvecklare Microsoft
Kategori Inställningsfiler
Format Binary

Vad är XLB file?

Lagrar anpassade inställningar för verktygsfält (även känd som kommandoräknare) skapade i Microsoft Excel; Inställningar i verktygsfältet kan ändras i Excel genom att välja "Verktygsfält" från menyn Visa. XLB-filen lagrar dessa anpassade inställningar, inklusive vilka verktygsfält är synliga, var de finns och vilka alternativ som finns tillgängliga på varje verktygsfält.

Mer information

XLB-filer och låta samma verktygsfält setup överföras från en dator till en annan eller användas av flera användare. De lagras vanligtvis i mappen [användarnamn] \ Programdata \ Microsoft \ Excel.

Program som öppnas XLB filer
Windows
SoftMaker Office
Microsoft Excel
Linux
SoftMaker Office
Macintosh
Microsoft Excel for Mac

Filtyp 2OpenOffice.org Module Information File

Utvecklare Oracle
Kategori Inställningsfiler
Format XML

.XLB alternativnummer 2

Fil som används av OpenOffice.org, en fri produktivitetssats utvecklad av Oracle; innehåller information om ett komponentbibliotek eller ett makro som är skrivet i Basic Basic-språket OpenOffice.org och lagrat i en .XBA -fil.

Mer information

XLB-filer används med andra biblioteksfiler för att ladda moduler. De sparas med hjälp av XML-formatering och använder namnen script.xlb och dialog.xlb.

OBS: OpenOffice.org ersattes av Apache OpenOffice 2012.

Program som öppnas XLB filer

Om XLB filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil xlb-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen OpenOffice.org Module Information File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hallå, mannen. Även om din webbplats nämnde två typer om .xlb-filtillägget var jag främst intresserad av den första. Ett av mina projekt handlar om att dekonstruera kända program. Som du nu kan ha gissat så håller jag nu på att ta reda på mer om Excel och alla dess inställningsfiler. Det jag gillar mest med XLB-filer är hur verktygsfältet kan ändras. Det visste jag inte om! Informationen om vilka som är synliga är alla skrivna i kod? Om så är fallet finns det något sätt att se den koden? Ett stort tillägg skulle kanske vara att lägga till några av de extra kommandon som kan inkluderas med XLB-filer. Allt annat som rörde katalogen var lätt att förstå. Fortsätt med det goda arbetet!