Hemsida : Filtillägg : .xlr Fil

.xlr Fil

Filtyp Works Spreadsheet

Utvecklare Microsoft
Kategori Kalkylarkfiler
Format Binary

.XLR alternativnummer

En XLR-fil är ett kalkylblad eller ett diagram som skapats med versioner 6-9 av Microsoft Works, en populär produktivitetssats. Den lagrar data i celler som är organiserade i ett rutnät bestående av rader och kolumner.

Mer information

Works är produktivitetspaketet på avancerad nivå utvecklad av Microsoft. Det innehåller liknande program för Microsoft Office, men med begränsade funktioner.

OBS! XLR-filer som skapats med Works 8 eller senare är också kända av Microsoft Excel.

Program som öppnas XLR filer
Windows
Microsoft Works
Microsoft Excel
Macintosh
Microsoft Excel for Mac

Om XLR filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil xlr-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Works Spreadsheet, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hallå där! Min dator hade några gamla filer och jag ville se om innehållet var värt att behålla eller inte. Därför läste jag ditt inlägg om filändelsen .xlr. Vad jag har förstått är de i princip Excel-filer för programmet Microsoft Works. Att kunna lagra data i celler med rader och kolumner är i princip det haha. De flesta känner inte till Works-sviten eftersom Office-programmen är vanliga i hela världen. Vilka är några av de funktioner som är begränsade med dessa filer? Jag gissar att eftersom det är en instegsproduktivitet finns det en hel del saker som du är begränsad till. Tack för att du påpekar att endast filer som skapats med Works 8 eller senare känns igen av Excel. Till nästa gång!