Hemsida : Filtillägg : .yaml Fil

.yaml Fil

Filtyp YAML Document

Utvecklare N/A
Kategori Utvecklarfiler
Format Text

.YAML alternativnummer

Fil skapad i YAML-formatet (YAML är inte markup Language), ett mänskligt läsbart datformat som används för dataserialisering. används för att läsa och skriva data oberoende av ett specifikt programmeringsspråk kan användas med olika språk som stöder YAML-bibliotek, t.ex. C / C ++, Ruby, Python, Java, Perl, C # och PHP.

Mer information

Ett exempel på YAML-filen är app.yaml, som används av Googles App Engine.

OBS! YAML-filer använder oftare% extension_vid%.

Program som öppnas YAML filer
Windows
gVim
Sublime Text
IDM UltraEdit
Linux
Vim
Sublime Text
IDM UltraEdit
Macintosh
MacroMates TextMate
Sublime Text
IDM UltraEdit
iOS
Alexander Blach Textastic Code Editor

Om YAML filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil yaml-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen YAML Document, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej, min vän. Tack för förklaringen om filerna med .yaml-tillägget. Det är första gången jag hör talas om YAML Ain't Markup Language. Tyvärr kunde jag inte delta i en av mina programmeringskurser och de berörde det ämnet. Som tur var för mig fanns all information tvingande i ditt inlägg. Det är galet att se att det i grunden är ett människoläsbart dataformat som används för dataserialisering. Själva konceptet kan vara svårt att förstå men dina ord fick det att se lätt ut. Jag ska försöka göra några experiment med dem och som du sa definiera några inställningar för mina program. Bilden som användes på sidan var en trevlig detalj, den uppskattas. Fortsätt med det fantastiska skrivandet på dessa artiklar!