Hemsida : Filtillägg : .yml Fil

.yml Fil

Filtyp YAML Document

Utvecklare N/A
Kategori Utvecklarfiler
Format Text

.YML alternativnummer

Fil skapad i YAML-formatet (YAML är inte markup Language), ett mänskligt läsbart datformat som används för dataserialisering. tillåter data att skrivas och läsas oberoende av något speciellt språk kan integreras i många olika programmeringsspråk med hjälp av stödjande YAML-bibliotek, inklusive C / C ++, Ruby, Python, Java, Perl, C #, PHP och andra.

Mer information

Ett exempel på YAML-användning är databasen.yml-filen, som används av Ruby on Rails för att spara anslutningsinformation när den ansluts till en databas.

Program som öppnas YML filer
Windows
IDM UltraEdit
Linux
Vim
IDM UltraEdit
Macintosh
MacroMates TextMate
Apple TextEdit
IDM UltraEdit
iOS
Alexander Blach Textastic Code Editor

Om YML filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil yml-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen YAML Document, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej, min vän. Jag hoppas att du har en fantastisk tid. Eftersom jag har återställt en kopia av min dators enhet ville jag besöka din webbplats. Vissa filer innehöll filändelsen .yml, så jag hittade din förklaring och låt mig säga att den var utmärkt. Det berodde främst på att du även inkluderade en lista över de program som användarna kan installera. Jag visste att de användes för serialisering av data. Det kom dock som en överraskning att se att de kan införlivas med Ruby-, Python- och Javaprogram. Även om det inte finns några särskilda funktioner inom textredigerare, vet du vilken som fungerar bäst med YML-filer? Inte ens jag minns varför jag hade dem men jag antar att jag ska börja arbeta med dem igen haha. Till nästa gång!