Hem > H > Hur Får Jag Tv4 Play På Min Lg Tv?

Hur får jag TV4 Play på min LG tv?

* Abonnemanget registreras på www.tv4.se. För att använda TV4 Play Premium och andra tjänster i LG Smart TV måste TV:n, hemmabiosystemet eller Blu-ray-spelaren anslutas till internet via bredband (rekommenderad minimihastighet 5Mbit/s).

Läs mer

Related

Vilka bilar har car play?

Det finns över 600 kompatibla bilmodeller från följande tillverkare.

Man kan också fråga hur laddar man ner hbo på lg tv?

För en lista över LG Smart TV-modeller som stöds, gå till LG Content Store och sök efter HBO Max. Välj därefter Enhetskompatibilitet och logga in med din LG användar-ID för att se om din TV är kompatibel. Ladda ner HBO Max-appen på din LG Smart TV och logga in. Kan man ladda ner appar till Smart TV? De flesta smart-tv-apparater styrs med hjälp av olika appar, som i stort sett är likadana som de appar du laddar ner och använder i din mobil. Du kan även logga in på vissa webbsidor som erbjuder dessa tjänster oberoende av vilken typ av smart-tv du har.

Har LG TV Airplay?

Har du en tv-apparat från LG som tillverkats 2018 kan du nu få inbyggt stöd för Apples funktioner. LG har börjat rulla ut en uppdatering som lägger till stöd för Airplay 2 och Homekit i vissa av sina smarta tv-apparater från 2018, rapporterar Macrumors. Med hänsyn till detta, hur fungerar webos? Genom att helt enkelt röra en NFC-aktiverad smartphone mot fjärrkontrollen kan tittarna dela innehåll från sina telefoner till tv:n eller tvärtom. Användare kan visa innehåll som är lagrat på sina mobiltelefoner på sina LG-TV-apparater medan de fortsätter att använda sina favoritappar och funktioner på telefonen.

Related

Kan man ha Google Play på datorn?

Det enklaste och mest bekväma sättet att få Play Store på din dator är att installera enAndroid Emulator på vår dator. Genom att installera App Store som standard kan vi köra den på vår dator.

Hur gör man för att se TV4 Play på tv?

I sin Android TV-enhet kan man ladda ner appar och spela spel. Exempel på Android TV-enheter är Nexus Player och Nvidia Shield, men även vissa tv-apparater från Sony, Sharp och Philips har Android TV inbyggt. Ägarna till dessa tv-apparater kan nu njuta av TV4 Play via Android TV-appen. Hur kan jag se TV4 Play på min tv? Med TV4 Play kan du titta när och var du vill. Börja din TV-kväll här! Du behöver skapa ett konto men tjänsten är helt gratis. Streama via tv4play.se eller via app för iOS och Android.

Varför går det inte att titta på TV4 Play?

Din webbläsare stöds ej!

För att titta på TV4 Play behöver du den senaste versionen av Edge, Safari, Chrome eller Firefox. Det kan du ladda ner här.
Med tanke på detta, när kommer hbo max till lg tv? Du kan nu strömma HBO Max på LG Smart TV.

Varför funkar inte HBO på Smart TV?

Rensa appens cacheminne och data. På din Android TV går du till Inställningar > Appar. Välj HBO Max i listan över appar. Välj Rensa cacheminnet.

By Mirabella

Similar articles

Varför kan jag inte ladda ner HBO Max på tv? :: Hur installera Apple Watch?
Användbara länkar