Hem > V > Vad Betyder Det Är Möjligt Att Tillbehöret Inte Stöds?

Vad betyder det är möjligt att tillbehöret inte stöds?

Om du får ett meddelande om att tillbehöret inte stöds eller inte är certifierat. Dessa meddelanden uppkommer av ett par orsaker: Din iOS-enhet kan ha en smutsig eller skadad laddningsport. Ditt laddningstillbehör är defekt, skadat eller är inte Apple-certifierat.

Läs mer

Related

Vad betyder se 46?

Sveriges landskod är 46, eller +46. Det beror på om telefonnumret är sparat i din telefonbok eller inte.

Hur får man ut vatten ur iPhone laddare?

Avlägsna överflödig vätska genom att slå din iPhone försiktigt mot din hand med Lightning-kontakten vänd nedåt. Låt din iPhone torka på en torr yta med lite luftström. Vänta minst 30 minuter innan du testar att ladda med en Lightning-kabel eller ansluta ett Lightning-tillbehör. Varför går iPhone laddare sönder? Sedan den första generationen av iPhone har laddningskabeln varit dålig. Dålig i kvalitet och dålig i motstånd. Det är tydligt att vi inte alltid gör det på bästa sätt när det gäller att lagra våra kablar. De är kablar som lider dagligen.

Med hänsyn till detta, vad är lightning kontakt iphone?

Apple Lightning är en multifunktionell kontakt för Apples iPhone och iPad. Lightning-kontakten används för både laddning, ljud- & videoöverföring samt för synkronisering av data för alla Apples modeller fr. o.m. iPhone 5 & iPad 4. Alla kablar och adaptrar är licenserade av Apple. Varför kan jag inte ladda telefonen? Min telefon laddar inte, vad ska jag göra? Du bör först kontrollera att din laddare är hel och att det inte ligger massa damm och smuts i mobilens port för laddning. Om detta inte funkar kan du testa att starta om telefonen, följt av att om byta batteriet om de andra tipsen inte gör någon skillnad.

Related

Vad betyder dollartecken i Excel?

Du måste sätta ett dollartecken bredvid cell- och kolumnreferenserna om du vill behålla den ursprungliga referensen. Formeln påverkas inte av att den kopieras från C2 till D2. Det är en absolut referens.

Varför vill inte min mobil ladda?

Felsöka sladd, laddare, vägguttag och fodral

Kontrollera att kabeln och laddaren fungerar. Testa dem med en annan enhet. Kontrollera att kabeln sitter ordentligt i bägge ändar. Kontrollera att det inte finns damm eller smuts i porten på telefonen.
Kan man laga en vattenskadad iPhone? Reparera din vattenskadade iPhone

Har du garanti kvar på din iPhone och den är mycket fuktskadad (saltvatten) så är det oftast smidigast att lämna den till en auktoriserad serviceverkstad där du kan bli erbjuden att köpa en ny iPhone till ett reducerat pris. Vätskeskador täcks inte av någon garanti.

Följaktligen, kan man rädda en vattenskadad iphone?

Täck över din Iphone med ris eller påsar med kisel

En bra metod som många rekommenderar är att plocka fram en skål med okokt ris, sedan täcker du över din Iphone med riset och låter det stå så i ungefär 48 timmar. Riset är nämligen utmärkt på att absorbera fukt.
Vad ska man göra om man har fått vatten i mobilen? 7 steg för att rädda din mobil

  1. Stäng av telefonen. Om den fortfarande är igång, trots kontakten med vatten, stäng av den omedelbart.
  2. Torka ordentligt med en ren trasa. Få bort allt vatten som ligger på telefonen.
  3. Plocka ur batteriet och sim-kort.
  4. Skaka försiktigt telefonen.
  5. Blås med kall luft.
  6. Rismetoden.
  7. Sätt igång telefonen.

Man kan också fråga kan man byta ladduttag på iphone?

Du kan få din laddport bytt på mobilmodeller från iPhone SE till iPhone 8 Plus genom att lämna in din mobil i någon av våra butiker. Ett laddportsbyte tar 5-10 arbetsdagar, vid hög belastning kan det ta upp till 14 arbetsdagar.

By Erna

Similar articles

Hur installerar man Plejd? :: Vad har man DisplayPort till?
Användbara länkar