Hem > V > Varför Kan Jag Inte Öppna Pdf-Filer I Mobilen?

Varför kan jag inte öppna PDF-filer i mobilen?

PDF-filer måste ibland laddas ner inte bara till en dator utan också till en smartphone. Och det är en sak att ladda ner, det är en helt annan att köra en fil. Men det brukade vara obekvämt att göra, för för detta måste du ladda ner och installera en tredjepartsapplikation.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Man kan också fråga kan inte öppna filen något gick fel?

Uppdatera Reader eller Acrobat

Se till att du uppdaterar din version av Reader eller Acrobat till den senaste versionen. Uppdateringarna innehåller ofta lösningar på vanliga problem. Hämta den senaste kostnadsfria uppdateringen. Öppna Reader eller Acrobat.
Varför går det inte att öppna filer? Lösning 4: öppna okänt filformat

Om du kan utesluta att filen skadas som den skyldige letar du efter filassociationer och okända filformat. Ibland öppnas inte en fil på enheten eftersom enheten som filen skapades på använt program som enheten inte har.

Varför kan jag inte öppna PDF fil i min iPhone?

På din iPhone eller iPad kan du ha en annan app som orsakar problemet. Vad du kan göra är att försöka avinstallera dina appar en efter en tills du hittar problemappen. Börja avinstallera nyligen nedladdade appar en efter en. När du har tagit bort varje app, testa för att se om du kan öppna PDF-filen. Med detta i åtanke, kan inte öppna filen pdf? Om det inte går att öppna en fil kan det bero på några olika saker:

  • Du har inte behörighet att visa filen.
  • Du är inloggad på ett Google-konto som inte har tillgång.
  • Du har inte rätt app installerad på din telefon.

Related

Vad använder jag för att öppna en EPS fil?

Om du har ett grafikprogram som Adobe Illustrator kan du öppna filen i det och spara eller exportera den. CloudConvert.com eller Convertio.co är onlineverktyg som kan användas för att konvertera en EPS-fil till ett annat format.

Man kan också fråga varför öppnas pdf i chrome?

Adobe inkluderar nu Acrobat Chrome-tillägget i Adobe Acrobat Reader DC så att du enkelt kan öppna PDF-filer i Reader samtidigt som du surfar på nätet. När tillägget är installerat och aktiverat kommer det att: Öppna PDF-filer i Acrobat Readers skrivbordsprogram. Erbjuda en konsekvent och pålitlig visning av PDF-filer. Varför kan jag inte öppna en excelfil? Excel svarar inte, hänger upp sig, fryser eller slutar fungera

  • Starta Excel i felsäkert läge.
  • Installera de senaste uppdateringarna.
  • Kontrollera att Excel inte används av en annan process.
  • Undersöka möjliga problem med tillägg.
  • Granska Excel filinformation och innehåll.
  • Kontrollera om filen genereras av tredje part.

Man kan också fråga kan inte öppna office filer?

inteöppna filen

Prova följande förslag:

  • Kontrollera filbehörigheterna för dokumentet eller enheten.
  • Kontrollera att det finns tillräckligt med ledigt minne och ledigt diskutrymme.
  • Öppna filen med konverteraren för textåterställning. (C:\Användare... \ test.docx)
Och därefter, var är mina pdf-filer? Att öppna PDF-dokument

Det finns flera sätt att öppna de PDF-filer som finns publicerade på arbetsformedlingen.se. Hur du gör beror på vilken dator och webbläsare du använder och om du har gjort några individuella inställningar. För att öppna PDF-filer kan du behöva ha programmet Adobe Reader installerat på din dator.

Kan googla men inte öppna sidor?

Öppna Chrome på datorn. Nytt inkognitofönster. Testa att öppna sidan i inkognitofönstret. Om sidan öppnas rensar du cacheminnet och tar bort cookies.

By Caiaphas Gorritz

Similar articles

Varför kan jag inte öppna bifogade filer i min iPhone? :: Hur gör jag om en PDF till Word?
Användbara länkar