Hem > V > Varför Kan Jag Inte Öppna Bifogade Filer I Min Iphone?

Varför kan jag inte öppna bifogade filer i min iPhone?

Om du inte kan öppna en bilaga kan den ha skapats med ett program som du inte har på din dator. Be avsändaren att skicka filen igen i ett format som är kompatibelt med ett program som du har. Lär dig använda Mail på iCloud.com på en mobil eller surfplatta.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

På motsvarande sätt, kan inte öppna filer iphone?

Visa och ändra filer och mappar i Filer på iPhone

  • Tryck på Bläddra längst ned på skärmen och tryck sedan på ett objekt på bläddringsskärmen. Om bläddringsskärmen inte visas trycker du på Bläddra igen.
  • Du öppnar en fil, plats eller mapp genom att trycka på den. Obs!
Dessutom, hur gör man pdf-fil på iphone? göraPDFfiler

Spara en webbsida som en PDF-fil
  1. Öppna en webbsida i Safari.
  2. Tryck på knappen Dela .
  3. Svep åt vänster över appsymbolerna och tryck på Böcker. Om du inte ser Böcker trycker du på knappen Mer. Tryck sedan på Böcker.

Varför går det inte att ladda ner PDF-filer?

De här felen innebär förmodligen att ditt antivirusprogram blockerar nedladdningen av filen. Du hittar mer information om orsaken till att filen blockerades i antivirusprogrammet. I Windows: Funktionen Hantering av bifogade filer i Windows kan ha tagit bort filen du försökte ladda ned. Dessutom, varför kan jag inte fylla i pdf formulär? Kontrollera följande om du har problem med att fylla i och skicka formulär: Kontrollera att säkerhetsinställningarna tillåter ifyllning av formulär (se Arkiv > Egenskaper > Säkerhet). Kontrollera att PDF-filen innehåller interaktiva och ifyllbara formulärfält.

Related

Vad använder jag för att öppna en EPS fil?

Om du har ett grafikprogram som Adobe Illustrator kan du öppna filen i det och spara eller exportera den. CloudConvert.com eller Convertio.co är onlineverktyg som kan användas för att konvertera en EPS-fil till ett annat format.

Och därefter, kan man se om en pdf är ändrad?

har skapat en PDF-fil, visas ditt namn som filens författare i dokumentets metadata. Du kan även ta bort innehåll som av misstag ändrar dokumentets utseende. JavaScript, åtgärder och formulärfält är typer av innehåll som kan ändras. Varför kan jag inte öppna PDF i Outlook? Om det inte går att öppna en fil kan det bero på några olika saker:

  • Du har inte behörighet att visa filen.
  • Du är inloggad på ett Google-konto som inte har tillgång.
  • Du har inte rätt app installerad på din telefon.

Vill inte öppna PDF i Edge?

Ändra så att Edge laddar hem PDF-filer

  • Öppna Edge. Öppna edge. Tryck på de tre prickarna uppe till höger, följt av Inställningar.
  • 2 Tryck på Inställningar. 1 Tryck på de tre prickarna för att öppna menyn. Sök efter PDF till vänster, skrolla ner och tryck på PDF-dokument.
  • Tryck på PDF-dokument. 1 Sök efter PDF.
Följaktligen, hur läsa pdf? Öppna en PDF-fil i programmet

Välj Arkiv > Öppna. I dialogrutan Öppna markerar du ett eller flera filnamn och klickar på Öppna. PDF-dokument har vanligtvis tillägget . pdf.

Varför kan jag inte öppna Xlsx filer?

Har du problem med att öppna en fil? Orsaken är troligtvis har sparats i ett filformat som inte stöder den här versionen av Excel. Leta reda på enheten och sedan Markera tabell om du vill se om så är fallet.

By Dougal Parmood

Similar articles

Varför kan jag inte öppna PDF i iPhone? :: Varför kan jag inte öppna PDF-filer i mobilen?
Användbara länkar