Hem > V > Varför Kan Jag Inte Öppna Pdf I Iphone?

Varför kan jag inte öppna PDF i iPhone?

Du kan se PDF-filer och böcker som inte kommer från bokhandeln på din iPhone, iPad, iPod touch och Mac där du är inloggad med samma Apple-ID. Öppna Inställningar > [ditt namn] > iCloud och aktivera iCloud Drive. Slå på Böcker. Öppna sedan Inställningar > Böcker och slå på iCloud Drive.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Och en annan fråga, varför kan jag inte öppna bifogade filer i min iphone?

Om du inte kan öppna en bilaga kan den ha skapats med ett program som du inte har på din dator. Be avsändaren att skicka filen igen i ett format som är kompatibelt med ett program som du har. Lär dig använda Mail på iCloud.com på en mobil eller surfplatta. Varför kan jag inte öppna PDF-filer i mobilen? PDF-filer måste ibland laddas ner inte bara till en dator utan också till en smartphone. Och det är en sak att ladda ner, det är en helt annan att köra en fil. Men det brukade vara obekvämt att göra, för för detta måste du ladda ner och installera en tredjepartsapplikation.

Varför kan jag inte öppna en PDF fil?

Använd senaste versionen av de verktyg du använder

Om du använder Adobe Reader för att läsa pdf-filer rekommenderar vi att du använder den senaste versionen för bästa resultat. Du kan hämta programmet gratis på Adobes webbplats.
Hur gör man PDF på iPhone? sparaPDF

Spara eller importera en PDF-fil

  1. Tryck på PDF-filen så att den öppnas.
  2. Tryck på knappen Dela .
  3. Svep åt vänster över appsymbolerna och tryck på Böcker. Om du inte ser Böcker trycker du på knappen Mer. Tryck sedan på Böcker.

Related

Vad använder jag för att öppna en EPS fil?

Om du har ett grafikprogram som Adobe Illustrator kan du öppna filen i det och spara eller exportera den. CloudConvert.com eller Convertio.co är onlineverktyg som kan användas för att konvertera en EPS-fil till ett annat format.

Och en annan fråga, var hittar jag pdf på iphone?

Var går nedladdningar på iPhone?Hitta nedladdade filer på iPhone

  1. När du har laddat ner en fil i Safari går du till din iPhones startskärm.
  2. Hitta och tryck på appen Fil.
  3. I appen Filer på bläddringsskärmen trycker du på "iCloud Drive" från platslistan.
  4. Leta efter mappen "Nedladdningar" på skärmen Filer iCloud Drive.
Kan inte se bilagor i mail? Åtgärda problem med bilagor

När du försöker ladda ned en bilaga kan felmeddelanden visas, till exempel: Den bifogade filen tillåter overifierade skript: Vi kan inte bekräfta att bilagan är säker att öppna. Om du öppnar bilagorna finns det en risk att skadlig programvara körs på datorn eller enheten.

Kan inte öppna bilagor i Gmail?

Det går inte att öppna eller hämta bilagor

Om bilagorna inte ladda upp eller ned testar du något av följande: Kontrollera att du använder en webbläsare som stöds på datorn. Testa att inaktivera tillägg som du har i webbläsaren, ett i taget. Rensa webbläsarens cacheminne och cookies.
Folk frågar också varför kan jag inte öppna pdf i outlook? Om du använder Microsoft Edge som standardwebbläsare bör bifogade PDF-filer öppnas i Edge. Om du vill öppna dem i Adobe Acrobat Reader eller en annan PDF-läsare, går du till Ändra filassociation för en bifogad fil.

Följaktligen, varför kan jag inte öppna filen?

Om det inte går att öppna en fil kan det bero på några olika saker: Du har inte behörighet att visa filen. Du är inloggad på ett Google-konto som inte har tillgång. Du har inte rätt app installerad på din telefon.

By Chantal

Similar articles

Kan inte öppna filen något gick fel? :: Varför kan jag inte öppna bifogade filer i min iPhone?
Användbara länkar