Hem > H > Hur Laddar Man Ner Ljudböcker?

Hur laddar man ner ljudböcker?

Köpa och ladda ned ljudböcker

  1. Öppna appen Google Play Böcker. på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Butik och sök efter en ljudbok. Om du vill veta mer om en ljudbok trycker du på omslagsbilden.
  3. Tryck på priset. Köp ljudbok.

Läs mer

Related

Varför laddar inte ena AirPoden?

När du sätter dina AirPods i laddningsfodralet ska du se till att de laddas. Du måste återställa dina hörlurar om en AirPod inte fungerar. Om du vill ta bort enheten från listan trycker du på informationsikonen bredvid dina hörlurar.

Dessutom, varför kan jag inte ladda ner ljudbok?

Öppna appen Inställningar på en telefon eller surfplatta med Android. Frigör utrymme. Ladda ned ljudboken på nytt. Dessutom, hur blir man ljudboksuppläsare? Är du intresserad att jobba som ljudboksuppläsare har du möjlighet att skicka in en audition till oss här på vår webbplats, voiceify.se. Vi är ständigt på jakt efter nya berättarröster och tar emot auditions löpande. Kontakta oss gärna för mer information eller läs vidare här på vår webbplats.

Hur fungerar Libby?

Libby är en gratisapp där du kan låna e-böcker, digitala ljudböcker och tidskrifter från ditt offentliga bibliotek. Du kan strömma titlar via Wi-Fi eller mobildata eller ladda ner dem för att läsa offline, när och var som helst. Allt du behöver för att komma igång är ett lånekort. Dessutom, hur många ljudböcker får man låna? Du kan låna maximalt 5 e-ljudböcker (inklusive e-böcker) per sjudagarsperiod. Lånetiden är 28 dagar och när lånet har gått ut kan du inte längre lyssna på boken.

Related

Varför laddar inte min högra AirPod?

Kontrollera att båda dina AirPods laddas genom att kontrollera laddningsstatusen på enheten. Du bör sätta AirPods i öronen. Om du vill testa hörlurarna spelar du upp ljud. Om AirPods inte fungerar kontaktar du Apple Support.

Hur lång tid tar det att ladda ner en ljudbok?

När du laddar ner ljudböcker via Bokon-appen så laddar du ner hela ljudboken. De flesta ljudböcker är på ungefär 400MB, vilket är ganska mycket. Det betyder att det kan ta en stund att ladda ner din ljudbok. Hur fungerar Adlibris Letto? Adlibris Letto

Ladda ned och läs - vattenmärkt

  • Öppna appen Adlibris Letto och logga in med samma inloggningsuppgifter som på Adlibris hemsida.
  • Uppdatera biblioteket genom att ”dra och släppa” uppifrån och ned, längst upp i biblioteket.

Dessutom, hur fungerar ljudbok?

När du har laddat ned en ljudbok kan du lyssna på den på olika enheter. Om du börjar lyssna på en enhet och sedan öppnar ljudboken på en annan tar uppspelningen vid där du slutade. Uppspelningen återupptas vid den närmaste naturliga brytpunkten i närheten av där du var senast. Man kan också fråga kan inte ladda ner e bok? Om du inte lyckas ladda ner boken testa att högerklicka på länken och "Spara länk som". Välj sedan att behålla filen. Ordna det så att du på datorskärmen ser den nedladdade e-boksfilen och det öppnade "Adobe Digital Editions" sida vid sida.

Kan man lyssna på ljudböcker på Spotify?

Spotify och Storytel ingår partnerskap för ljudböcker. Spotify meddelar att de ingår ett partnerskap med ljudboksjätten Storytel. Det betyder att Storytels prenumeranter senare i år kommer att kunna lyssna på Storytels ljudböcker på Spotify genom att koppla samman sina två konton.

By Keriann

Similar articles

Vad betyder lyssna offline? :: Hur kan man ladda ner från YouTube?
Användbara länkar