Hem > V > Vem Kom På Ordet Swag?

Vem kom på ordet swag?

Ordet swag var under 60 talet i USA en acronym för "Secretly We Are Gay". Det användes för att reklamera homosexuella orgier, fester mm. Det används idag av folk som anser sig vara coola och tror att det är en ursäkt för idioti.

Läs mer

Related

Vad betyder ordet satt?

Ordet sat är en synonym till kraftfull och kort. Nedan finns exempel på hur sat används i det svenska språket, samt alla synonymer, motsatsord och betydelser av sat.

Följaktligen, vad betyder btw i sms?

BTW = By the way (förresten) Dessutom, vad betyder gg i slang? - Står för ”Good Game”. En trevlig förkortning att skicka till medspelarna när matchen är över.

Vad kostar det att spela LoL?

League of Legends, eller LoL som det brukar förkortas, är idag ett av världens största onlinespel. LoL är även ett av de mest nybörjarvänliga spelen på marknaden, det är gratis och det behövs inga kraftfulla maskiner eller annan utrustning för att starta. Följaktligen, vad betyder hp slang? Ordet hp är synonymt med högskolepoäng.

Related

Vad kommer ordet meme ifrån?

Det engelska ordet meme (IPA: /mim/) bildades av Dawkins som en förkortning av mimeme.

Vad menar man med LOL?

LOL – Laugh Out Loud

När något är roligt kan man skriva LOL som betyder att man skrattar högt!
Därefter, vad betyder lol surprise? LOL Surprise är små dockor med stora ögon, de kommer i en boll som är lindad i lager av färgat papper, täckt med ritningar. Förutom dockorna själva innehåller de också små tillbehör. Under de senaste 3–4 åren har LOL Surprise dockor blivit en av de mest populära leksakerna till barn.

Var kan man köpa lol?

Köp L.O.L. Surprise hos Lekia.se. Man kan också fråga vad Är sus konto? Om kontoregistret

Många utbetalare, till exempel företag, arbetsgivare och myndigheter, använder sig av Swedbanks lön- och utbetalningssystem (SUS) för att betala ut pengar till privatpersoner. Genom Swedbanks kontoregister ser vi till att utbetalningarna går till rätt konto - oavsett betalningsmottagarens val av bank.

Vad betyder förkortningen FTW på engelska?

(chattspråk) förkortning för Fuck the world.

By Etty Schadt

Similar articles

Vad betyder LOL surprise? :: Vad skiljer ett LAN från ett WLAN?
Användbara länkar