Hem > V > Varför Funkar Inte Bankid På 1177?

Varför funkar inte BankID på 1177?

Om du inte kan logga in på 1177 kan det vara för att du har ett Mobilt SäkerhetsId istället för ett Mobilt BankID. Apparna ser likadana ut. Mobilt SäkerhetsID och motsvarande är ämnade för bankernas egna tjänster. Denna typ av e-legitimation kan inte användas för att logga in på 1177.se.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Följaktligen, har swedbank problem med bankid?

Har du frågor om BankID? Ring vår BankID-support på 010-49 49 188, klockan 07.00-23.00 alla dagar. Varför kan jag inte logga in på Swedbank appen? Då är din mobila enhet sannolikt för gammal för appen. Teknisk förklaring! För iOS funkar appen om du har det senaste operativsystemet eller någon av de två tidigare versionerna. För Android funkar appen om du har det senaste operativsystemet eller någon av de tre tidigare versionerna.

Varför fungerar inte BankID på Swedbank?

Problemet uppstår om har du fler giltiga BankID i din dator och myndigheten du försöker logga in till ännu inte gått över till att använda BankID säkerhetsprogram för inloggning och underskrift. Enklast är att endast ha ett BankID per dator. Hur fixar man ett spärrat BankID? Du måste då beställa ett nytt BankID hos din bank. Spärra först ditt BankID och ta även bort det från datorn. Om du har ett BankID på kort och fick med en PUK-kod tillsammans med PIN-koden, så kan du återställa PIN-koden med hjälp av PUK-koden.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Hur öppnar jag ett spärrat BankID?

Hur kan jag låsa upp det? Observera att du behöver PUK-koden för att kunna låsa upp ditt lösenord. Den finns i det PIN-brev som du fick efter beställning av BankID på kort. – Starta BankID säkerhetsprogram genom att dubbelklicka på BankID-symbolen nere till höger i aktivitetsfältet. Varför har mitt BankID spärrats Nordea? Problem i BankID-appen

Starta om BankID-appen alternativt starta om telefonen/surfplattan och försök sedan på nytt. Kontrollera giltighetstiden på ditt Mobila BankID genom att i appen klicka på inställningar och därefter ditt namn.

Dessutom, hur får jag tillbaka mitt bankid?

Installera produktionsversionen av BankID säkerhetsapp som vanligt från Google Play Butik. Aktivera ett nytt Mobilt BankID och spärra det gamla (som du raderade i steg 2) Hur återställer man BankID? Aktivera ett BankID i telefonen eller surfplattan om du inte redan har ett. Öppna BankID-appen och gå till Inställningar. Aktivera fingeravtryck med menyvalet Touch ID för BankID (iPhone/iPad) eller Fingeravtryck för BankID (Android). Följ anvisningarna i BankID-appen.

Följaktligen, kan man ha bankid på en gammal mobil?

SVAR: Ja, från och med i sommar krävs att du kör Android 5 eller senare för att Bankid ska funka. Det betyder att om du kör en Samsung Galaxy S4 eller någon annan telefon med Android 4 så kommer Bankid inte längre fungera.

By Endo Pizzano

Similar articles

Vilken 4G antenn ska jag välja? :: Vad har hänt med mobilt BankID?
Användbara länkar