Hem > H > Hur Fungerar Pages?

Hur fungerar Pages?

Du kan använda Pages till att skapa vilken typ av dokument du vill, från ett enkelt ordbehandlingsdokument som består av i huvudsak text, till ett sidlayoutdokument med grafik, intressanta typsnittslösningar med mera. När du skapar ett dokument börjar du alltid med en mall och ändrar den sedan hur du vill.

Läs mer

Related

Hur fungerar JPG?

JPEG är en destruktiv komprimeringsmetod som används för att se till att de digitala bilder som används är så små som möjligt och laddas snabbt när någon vill se dem.

Följaktligen, hur öppnar man en pages fil?

Om du vill öppna Pages-dokument i andra appar behöver du först konvertera dem med Pages-appen. Du kan också öppna Microsoft Word-dokument och andra filtyper i Pages. Du kan konvertera och öppna dokument i Pages på en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac. Dessutom, kan man rita på pages? Du kan rita i ett Pages-dokument på iPhone och iPad. Du kan animera teckningen, dela den eller spara den i Foton som en bild- eller filmfil om du senare öppnar dokumentet i Pages för Mac.

Folk frågar också vad heter skrivprogrammet på mac?

Skrivprogram finns det många av till Mac... Pages är gratis för nya datorer (med Mavericks-systemet) och det fungerar, även om jag tycker bättre om layouten på den tidigare versionen. Keynote och Numbers är också gratis för nya datorer med Mavericks, så med Pages kan de ersätta MS Office med Word, Excel och PowerPoint. Man kan också fråga var hittar jag pages på mac? Pages, Numbers, Keynote, Garageband, Photos m fl hämtas från Mac App Store - och det kostar inget, det är gratis. De ligger under "Köp" fast det är gratis. Alltså "Köp" under ditt Apple ID i App Store. Du måste logga in med ditt Apple ID först i Mac App Store.

Related

Hur öppnar man en Pages fil i Windows?

Om du vill öppna Pages-dokument i andra appar måste du konvertera dem med hjälp av Pages-appen. Microsoft Word-dokument och andra filtyper kan öppnas i Pages. Du kan öppna och konvertera dokument på din mobila enhet.

Hur man sparar ett dokument på Pages?

Spara dokumentet med nytt namn eller ny plats

  1. Håll ned alternativtangenten och välj sedan Arkiv > Spara som (från Arkiv-menyn högst upp på skärmen).
  2. Ange ett namn i fältet Spara som.
  3. Ange en eller fler taggar (frivilligt).
  4. Klicka på popupmenyn Plats och välj var du vill spara dokumentet.
  5. Klicka på Spara.
Hur sparar jag ett dokument i Pages? Aktivera dokumentfönstret genom att klicka någonstans i dokumentet. Välj sedan Arkiv > Spara som (från Arkiv-menyn överst på skärmen). Ange ett namn i fältet Spara som, och ange sedan en eller flera taggar (frivilligt). Klicka på popupmenyn Plats och välj en plats.

Hur skriver man i Pages?

Skapa ett nytt dokument

Dubbelklicka på en mall för att öppna den. Om du vill se mallarna ordnade efter dokumenttyp klickar du på någon av kategorierna till vänster. Gör något av följande när det nya dokumentet öppnas: För en tom mall: Börja skriva.
Varför kan jag inte öppna dokument i Pages? Om dokumentet du vill öppna inte visas kan du prova att söka efter det. Du kan också bläddra bland senaste dokument eller efter en annan plats genom att trycka på länken i det övre vänstra hörnet. Läs mer i Söka efter ett dokument.

Hur gör man en Pages fil till Word?

Videovägledning: PAGES till DOCX

Konvertera-online.se är en tjänst för att konvertera filer online från en typ till en annan. Vi tar hand om din sekretess och dina filer. För att göra detta krävs ingen registrering på Konvertera-Online.se.

By Rodd

Similar articles

Hur gör man om ett dokument i Pages till Word? :: Kan man skriva på en surfplatta?
Användbara länkar