Hem > H > Hur Gör Man Om Ett Dokument I Pages Till Word?

Hur gör man om ett dokument i Pages till Word?

Exportera i ett annat format

  1. Välj Arkiv > Exportera till > [filformat] (från Arkiv-menyn överst på skärmen).
  2. Ange exportinställningar beroende på filtyp:
  3. Klicka på Nästa och ange ett namn för dokumentet.
  4. Ange en eller fler taggar (frivilligt).
  5. Välj var dokumentet ska sparas från popupmenyn Plats.

Läs mer

Related

Hur ändrar man en bild till pdf?

Klicka på knappen Välj en fil ovanför eller dra och släpp filer i dropzonen för att konvertera bildfiler till PDF. Du kan välja att konvertera bildfilen till ett PDF-format. Acrobat konverterar filen från bild till PDF. Du kan antingen dela den konverterade PDF-filen eller ladda ner den.

Folk frågar också hur ritar man på ipad?

När du skall rita på din iPad kan du antingen använda den inbyggda appen appen Anteckningar eller ladda hem någon av de proffsigare ritapparna som finns att hämta på App Store. Att rekommendera är att budgetera iallafall 150 kronor att köpa appar som har fler funktioner för att kunna utnyttja din iPads fulla potential. Hur använda penna på iPad? Ta bort locket och anslut din Apple Pencil till Lightning-kontakten på din iPad. När knappen Parkoppla visas trycker du på den. När du har parkopplat din Apple Pencil förblir den parkopplad tills du startar om din iPad, slår på flygplansläge eller parkopplar den med en annan iPad.

Med tanke på detta, vad kan man göra med apple pencil?

kanApple Pencil

Innan du börjar

  1. Se till att din Apple Pencil är kompatibel med din iPad.
  2. Vid behov kan du ladda din Apple Pencil.
  3. Parkoppla din Apple Pencil innan du använder den.
Vad motsvarar Word i Mac? Apples Pages är ordbehandlaren som följer med Macen. Word är giganten många köper eller prenumererar på av gammal vana. Samtidigt finns intressanta alternativ, som Ulysses.

Related

Hur ändrar man från HEIC till JPG?

Hur konverterar man från HEIC till JPG? Du kan antingen dra och släppa filerna i filområdet eller välja en fil på din dator. Konverteringen startar omedelbart om du klickar på knappen "Start Conversion". Filen ska laddas ner omedelbart efter att den har behandlats. Filen kommer att raderas från servern efter 30 minuter.

Och en annan fråga, finns det paint på mac?

För alla nyblivna Mac-användare som saknat en motsvarighet till ritprogrammet Paint finns nu gratisalternativet Paintbrush att ladda ner. Med hjälp av Paintbrush kan du göra så här tjusiga teckningar. Vad heter Word på Mac? Microsoft Office för Mac finns, både i affärsversion och i en billigare version för studenter. Gratisalternativ som bygger på samma idé och liknande funktionalitet och påminnande gränssnitt som MS Office är OpenOffice och NeoOffice.

Dessutom, vad är pages på mac?

Skapa snygga dokument på några minuter med ordbehandlaren Pages för Mac. Utgå från en Apple-designad mall och skapa snygga rapporter, digitala böcker, CV:er, affischer och annat på nolltid. Var hittar man hämtade filer på en Mac? Se hämtade objekt

I Safari på datorn klickar du på knappen för visning av hämtade filer längst upp till höger i Safari-fönstret. Knappen syns inte om listan över hämtade filer är tom.

Därmed, hur sparar man ett dokument på mac?

Spara dokument

  1. Spara ett dokument: Välj Arkiv > Spara i ett dokument, ange ett namn, välj var du vill spara dokumentet (klicka på nedåtpilen om du vill visa fler platser) och klicka sedan på Spara.
  2. Spara ett dokument med ett annat namn: Välj Arkiv > Spara som i ett dokument och ange ett nytt namn.

By Zoba

Similar articles

Har Sverige Pal? :: Hur fungerar Pages?
Användbara länkar