Hem > H > Hur Hittar Man Podcast På Spotify?

Hur hittar man podcast på Spotify?



Hitta de senaste avsnitten av dina sparade poddar och program

  1. Tryck på Hem .
  2. Tryck på .
  3. Välj Poddar och program.

Läs mer

Related

Hur hittar man mobilmaster?

Många länder har en karta över var mobilmasterna är placerade, även om Sverige 2010 stängde sin karta som fanns tillgänglig på Posten.

Varför kan jag inte lyssna på podd på Spotify?

Starta om Spotify-appen. Logga ut och logga in igen. Se till att appen är uppdaterad. Stäng alla andra appar du inte använder. Var laddar man upp sin podcast? Tre poddhotell för din podcast

  1. Soundcloud. Soundcloud är mest känt för att vara ett stort och väletablerat community för musiker, men här gömmer sig även smidiga verktyg för dig som är poddare.
  2. Libsyn. Libsyn är helt och hållet specialiserade på podcasting.
  3. Podbean.

Vilka är de populäraste Poddarna?

Podcasts topplista, populärast och mest lyssnat hos oss

  • Onsdagar. When We Were Kings.
  • Söndagar.
  • Måndagar.
  • Fredagar. Alex & Sigges podcast.
  • Onsdagar. I väntan på katastrofen.
  • Onsdagar.
  • 8 rätt.
  • Dan Carlin's Hardcore History.
Man kan också fråga kan man ladda ner poddar? Öppna Google Play (Android), App Store (Iphone/Ipad) eller Windows Store (Windows 10), sök efter Acast och tryck på Installera. I vårt exempel använder vi Android-versionen, så utseendet kan skilja sig lite åt om du har något annat system. Så här ser det ut när du installerar Acast i Android.

Related

Hur hittar man folks telefonnummer?

Du kan använda Eniro.se, Birthday.se och Hitta.se om du har en telefon. Det finns olika sätt att hitta den information du söker. Det finns en gratis katalog för personer med synnedsättning om du inte har en telefon.

Folk frågar också hur man publicerar en podcast?

Ljudfilshotell för podcast

Ljudfilshotellet behövs när du ska publicera podcasten till Spotify, Apple Podcasts m. fl. Det är på ljudfilshotellet dina ljudfiler ska ligga. När någon sedan vill lyssna på podden via t ex Spotify så streamas det på Spotify från ditt ljudfilshotell.
Dessutom, hur ser man hur många lyssningar en podd har på spotify? Poddindexlistorna består av data om podcasts utifrån teknisk mätning där robottrafik och multipla nedladdningar på de poddar som är med på listan filtreras bort. På så vis får man fram en medieräckvidd och antal lyssningar per podd varje vecka.

Dessutom, varför tystnar spotify?

Gå in på telefonens inställningar-> appar -> Spotify -> Batteri, se sedan till att tillåt bakgrundsaktivitet är aktiverat. Gå sedan tillbaka ett steg i menyn -> Mobildata se sedan till att användning av bakgrundsdata är aktiverat. Hoppas det hjälper! Och därefter, varför är vissa låtar inte tillgängliga på spotify? Anledningarna som får låten att tömmas är olika, till exempel problem med VPN, fel inställningar på din dator och plattform, internationell resa, låtens licens har upphört att gälla etc. Generellt sett kan de klassificeras i tre slag av situationer: Spotify-applikationen har ingen stabil nätverksanslutning.

Därmed, har spotify kraschat?

Problemen för Spotify-användare uppstod kring 12.30 svensk tid, rapporterar brittiska Mirror. Användare rapporterar att musiktjänsten fungerar genom webb-spelaren och android-appen, däremot rapporterade flera Ios-användare problem.

By Reinhard

Similar articles

Är det gratis att lyssna på podcast? :: Hur får man genomskinlig bakgrund?
Användbara länkar