Hem > r > Är Det Gratis Att Lyssna På Podcast?

Är det gratis att lyssna på podcast?

Tekniken som podcasting använder, RSS, är helt öppet och gratis för alla. I princip så är podcast gratis men det finns poddar som låser in sitt material bakom en betalvägg. Många av Sveringes populära podcast är producerade av Sveriges Radio och då helt finansierade via Public Service.

Läs mer

Related

Finns det gratis Word program?

Du kan använda gratisalternativet för att undvika att betala för Microsoft Office. Funktionerna i Microsoft Office och LibreOffice är desamma. Båda programmen erbjuder svensk stavning.

Med detta i åtanke, vad ska man tänka på när man poddar?

”Sprid budskapet! Publicera din podd på olika plattformar, till exempel iTunes. Berätta för dina följare på sociala medier, eller för dina kunder via ett enkelt mejl. Håll också en kontinuitet, till exempel att släppa ett nytt avsnitt varje fredag, så att lyssnarna vet när de ska komma tillbaka igen.” Hur klipper man en podd? Det finns flera program man kan använda sig av för att klippa en podd, vissa är dessutom gratis. – Har man en Mac kan man använda Garageband och har man en PC fungerar Audacity bra. Investera i en mikrofon med så krispigt ljud som möjligt (det finns mängder med prisvärda mikrofoner där ute).

Folk frågar också vilken är den största podden i sverige?

Kantar har sammanställt data över Sveriges populäraste podcasts under 2019 – här är resultatet. ”P3 Dokumentär” är den mest vällyssnade podden när Kantar sammanställer statistik från både Poddindex och Orvesto Konsument för 2019. Två på listan hamnar ”Sommar & Vinter i P1”, följt av ”P1 Dokumentär”. Hur många lyssnare har Tutto Balutto? Med sina 200 000 unika lyssnare i veckan har ”Tutto Balutto” vuxit till att bli en Sveriges tio största podcaster alla kategorier.

Related

Är det gratis att uppdatera till Windows 10?

Alla måste betala för Windows 10 efter den 29 juli. Windows 10 är gratis på din dator om du uppgraderar från Windows 7, 8 eller 8.1.

Hur många lyssnare har podden Ursäkta?

Podden Ursäkta är landets just nu tredje största kommersiella med sina 125 000 unika lyssnare i veckan. Hur många lyssnare har en podcast? Poddindex är en teknisk mätning av poddtrafik som uppvisar räckvidd (unika enheter) och antal lyssningar (nedladdningar) per podd varje vecka. Genom att ha en gemensam valuta där man har enats om hur räckvidd ska mätas är det enkelt att jämföra poddar mot varandra på samma villkor.

Följaktligen, vilken podd ska jag lyssna på?

Populäraste poddarna

  • Fredagar. Alex & Sigges podcast.
  • Söndagar.
  • Onsdagar. When We Were Kings.
  • Måndagar.
  • Fredagar. Fredagspodden.
  • Onsdagar. I väntan på katastrofen.
  • Ledarredaktionen.
  • Fredagar.
Hur mycket kan man tjäna på Pod? Här är några exempel: The Bowery Boys är en podcast om New York Citys historia och tjänar över $ 3,800 / månad genom Patreon. The Last Podcast On The Left tjänar över $ 57,000 / månad bara genom Patreon. De säljer också skjortor och gör regelbundna liveshower i olika städer.

Och därefter, vilken är den bästa podcast appen?

Podcast Republic är min favorit android podcast app. Det stöder iTunes- och YouTube-kanaler, har liveradioströmning, möjligheten att spara podcasts till ditt SD-kort, automatisk nedladdning, Android Wear-stöd och massor mer.

By Sherer Bylsma

Similar articles

Hur gör man för att lyssna på podcast? :: Hur hittar man podcast på Spotify?
Användbara länkar