Hem > K > Kan Man Spärra Vissa Sidor?

Kan man spärra vissa sidor?

Home Internet Security från OpenDNS ger användaren möjlighet att automatiskt blockera hela kategorier av sajter med tvivelaktigt innehåll inom ditt eget hemnätverk. Du behöver alltså inte själv (men kan om du vill) lägga till några sajter som ska blockeras. Allt sköts istället av förinställda filter hos OpenDNS.

Läs mer

Related

Hur får man veta vilka sidor och källor som använder samma bild?

Du kan använda funktionen images.google.com. Klicka på bilden för att få veta mer om den. Du kan använda bildsökning för att hitta liknande eller exakt samma bildinnehåll.

Vad innebär rensa historik?

Rensa sin webbhistorik gör man oftast så att andra personer inte kan se vad man har besökt, men bland annat även för att frigöra hårddiskutrymme. Detta bör göras på publika platser, såsom jobb, caféer och bibliotek men kan även utföras på sin personliga enhet. Vad är Webbplatsdata? När du använder en webbläsare, till exempel Chrome, sparas viss information från webbplatser i cacheminnet och som cookies. Vissa problem åtgärdas av att rensa dem, som till exempel problem med inläsning eller formatering på webbplatser.

Man kan också fråga hur rensar man cache på android?

Hur Rensa Android App Cache:

  1. Öppna appen Inställningar.
  2. Svep nedåt och tryck på "Appar".
  3. Från listan över appar, tryck på den du vill rensa cacheminnet för.
  4. Tryck på "Lagring" på appens appinfo -skärm.
  5. På nästa skärm ser du en knapp som säger "Rensa cache". Tryck på den för att rensa den enskilda appens cache.
Kan inte radera sökhistorik Safari? Mobile Safari för iPhone OS (iPhone, iPad)
  1. Från startsidan trycker du på Safari, längst ner på skärmen trycker du på bokmärkesikonen.
  2. I det nedre vänstra hörnet trycker du på Rensa.
  3. Starta sen om din webbläsare.

Related

Vilka sidor kan man streama filmer gratis?

Du kan se filmer gratis på Viafree.

Vad är spårare på Safari?

Spårare används på webbplatser för att samla in data om hur du surfar. Spårare samlar in data om hur du använder en webbplats, till exempel vilket innehåll du klickar på. Kan man se webbhistorik på wifi? Du ser i Google Wifi-appen hur mycket data som laddas upp och laddas ned på olika enheter. Dessutom visas historik för upp till 30 dagar och information om enheterna.

Och en annan fråga, kan man se vem som surfar på wifi?

Fing – Network Tools – När du har laddat hem den här appen scannar programmet ditt trådlösa nätverk och du ser alla enheter som är anslutna till nätverket. Om du upptäcker en enhet som du inte känner igen är risken stor att du har en nätverkstjuv. Vilka kan se ens sökhistorik? Så länge du är ansluten till ett nätverk som är under din chefs kontroll kan han eller hon se nästan allt du gör – samma som alla andra nätverksadministratörer kan. Bortsett från det, glöm inte att din arbetsgivare, eller någon med tillgång till din arbetsdator och konto, lätt kan kolla in din webbläsare historik.

Kan arbetsgivaren se vad jag surfar?

2 Kan chefen se vilka sidor jag surfat in på? Om du är uppkopplad på nätverket på jobbet kan den informationen sparas på servern. Om du surfar hemma sparas informationen bara i webbläsaren. I vissa fall kan arbetsgivaren ha installerat övervakningsprogram på telefonen, men chefen måste i så fall informera om det innan.

By Tabatha Soeder

Similar articles

Hur man tar bort sökhistorik? :: Vad är mitt företags Swish nummer?
Användbara länkar