Hem > V > Vad Betyder Dela I Nyhetsflöde På Facebook?

Vad betyder dela i nyhetsflöde på Facebook?

Tryck på nedanför ett inlägg i nyhetsflödet. Tryck på Dela i din händelse nu så visas inlägget i din händelse. När du delar inlägget i din händelse kan dina vänner trycka på det för att se det ursprungliga inlägget. Obs!

Läs mer

Related

Vad betyder se 46?

Sveriges landskod är 46, eller +46. Det beror på om telefonnumret är sparat i din telefonbok eller inte.

Vad är nyhetsflöde på Facebook?

Flödet är listan med händelser mitt på din startsida som ständigt uppdateras. Det innehåller statusuppdateringar, foton, videor, länkar, appaktiviteter och gilla-markeringar från användare, sidor och grupper som du följer på Facebook. Med hänsyn till detta, kan inte uppdatera nyhetsflödet på facebook? Nyhetsflödet bör vara fyllt med uppdateringar från personer och sidor som du följer. Om flödet är tomt kan du stänga och öppna Facebook på nytt för att uppdatera nyhetsflödet. Om det inte fungerar kan du läsa om hur du anmäler ett problem med Facebook.

Därmed, hur ser man det senaste på facebook?

längst upp till höger på Facebook. Tryck på Senaste och favoriter. Du måste eventuellt trycka på Visa mer för att det här alternativet ska visas. Tryck på Senaste i fältet för flödesfilter längst upp i nyhetsflödet. Hur grattar man någon på Facebook? Gå till din väns profil. Bläddra ned till Inlägg och tryck sedan på Skriv på [namns] tidslinje. Skriv ett meddelande eller välj att lägga till något i inlägget. Tryck på Inlägg.

Related

Vad betyder dollartecken i Excel?

Du måste sätta ett dollartecken bredvid cell- och kolumnreferenserna om du vill behålla den ursprungliga referensen. Formeln påverkas inte av att den kopieras från C2 till D2. Det är en absolut referens.

Vill inte visa gemensamma vänner på Facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook. Bläddra ned och tryck på Inställningar. Bläddra ned till Målgrupp och synlighet och tryck på Hur personer hittar och kontaktar dig. Tryck på Vem kan se din vänlista? Kan man se om någon slutar följa en på Facebook? När du slutar att följa någon visas inte den personens inlägg i nyhetsflödet, men du är fortfarande vän med dem. Tryck på längst upp till höger om inlägget.

Kan vänner försvinna på Facebook?

Du kanske inte ser vissa av dina Facebook-vänner i en app eftersom de har: Ändrat sekretessinställningarna för appen. Inaktiverat Facebooks integration med appen. Blockerat appen. Dessutom, hur skriver man på någons tidslinje på facebook? Så här gör du ett inlägg på en väns tidslinje:

  1. Gå till din väns profil.
  2. Bläddra ned till Inlägg och tryck sedan på Skriv något till [namn].
  3. Tryck på Inlägg.

Med hänsyn till detta, hur tar man bort tidslinje facebook?

Så här tar du bort ett inlägg från din tidslinje:

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn.
  2. Bläddra ned till inlägget och tryck på längst upp till höger.
  3. Välj Dölj från profil eller Ta bort inlägg.

By Benoite

Similar articles

Vad är infinitiv på spanska? :: Varför ser jag inte alla inlägg på min tidslinje?
Användbara länkar