Hem > H > Hur Man Använder Etc?

Hur man använder etc?

Synonymer till etc

Ett annat sätt att förstå bättre hur ett ord kan användas är att granska vilka synonymer det har, samt hur dessa synonymer kan användas. Exempelvis har ordet etc följande synonymer: och så vidare.

Läs mer

Related

Vad använder jag för att öppna en EPS fil?

Om du har ett grafikprogram som Adobe Illustrator kan du öppna filen i det och spara eller exportera den. CloudConvert.com eller Convertio.co är onlineverktyg som kan användas för att konvertera en EPS-fil till ett annat format.

Med detta i åtanke, vad är en od?

Förkortning av engelskans "overdose" som betyder överdos. När någon tagit för mycket av någon drog och får en intoxikation. -Jag fick od och kräktes som fan inatt asså. Och därefter, vad betyder förkortningen? Förkortning är ett sätt att skriva ord eller hela uttryck med färre tecken. Vanligt är att ta med en eller två begynnelsebokstäver i orden. En förkortning som bildar och utgör ett nytt ord kallas akronym.

Följaktligen, vad är fw?

FW ⇢ – förkortning för firewall – se brandvägg. Med tanke på detta, hur förkortas före detta?

FörkortningKlartext
farm.farmaci
f.d.före detta
fig.figur
fil.filosofie

Related

När använder man TIFF?

Jpeg används vanligtvis som ett alternativ till Tiff-filformatet. Filerna är komprimerade så att ingen information går förlorad. De lämpar sig väl för efterbehandling i program.

Vad betyder 500 tkr?

Ibland när man har väldigt stora tal så kan det vara bra att förkorta talen så att det redovisas i tusentals kr, ”tkr” eller i miljontals kronor, ”mnkr”. T. ex. så redovisas ”10 000 kr” som ”10 tkr”. Med hänsyn till detta, hur förkortas miljarder kronor? Miljard förkortas i tekniska sammanhang till G (giga), i allmänna sammanhang är förkortningen för miljard(er) md enligt Språkrådet. När miljard(er) nämns tillsammans med kr, skrivs förkortningarna ofta ihop, det vill säga mdkr. I ordet gigabyte kan giga antingen betyda en miljard eller 1 073 741 824 (230).

Man kan också fråga vad betyder tre punkter i matte?

Uteslutningstecken (aposiopesis, utelämningstecken, ellipsligatur, ellipsis eller ellips) (…) består i svensk text oftast av tre på varandra tätt följande punkter: … (enskilt tecken) eller (enskilda punkter), för att ange att något avbryts, har uteslutits eller inte avslutats. Följaktligen, hur många punkter efter en mening? Tre punkter för avbrott.

lämnar du inget mellanrum före första punkten. Om du däremot utelämnar ett helt ord gör du ett blanksteg först: Vilken dj…la … Nästa mening börjar sedan som vanligt. Med stor bokstav.

Hur ska jag tolka hans sms?

Så tolkar du killars sms!

  1. Han skriver jättekorta sms.
  2. Han kommer med bortförklaringar.
  3. Han använder ofta Smileys.
  4. Han skriver en jävla avhandling.
  5. Det tar skitlång tid innan han svarar.
  6. Han ger dig gulliga smeknamn.
  7. Han ”råkade” skicka fel.
  8. Han ställer frågor.

By Talia Husenaj

Similar articles

Vad är Chattspråk? :: Kan inte skicka sms från Mac?
Användbara länkar