Hem > H > Hur Får Man Bort Push Notiser?

Hur får man bort push notiser?

Alternativ 1: I appen Inställningar

  1. Öppna appen Inställningar på telefonen.
  2. Tryck på Aviseringar. Appinställningar.
  3. Under Senaste visas de appar som du fick aviseringar från senast. Om du trycker på Alla appar på rullgardinsmenyn visas fler appar.
  4. Tryck på appen.
  5. Aktivera eller inaktivera aviseringar från appen.

Läs mer

Related

Hur får man bort autentisering?

Välj App-lösenord som du inte längre använder och logga in på ditt konto. Du kan behöva logga in. Bredvid en app eller enhet.

Hur stoppar man aviseringar?

För att slippa få erbjudanden om aviseringar klickar du på menyknappen till höger och väljer Inställningar, Avancerat. Under rubriken Sekretess och säkerhet väljer du Inställningar för webbplatsen, Aviseringar. Välj bort Fråga innan något skickas så blockeras alla aviseringar utom de du tillåter manuellt. Vad är en push notis? Push-meddelanden och in-app-meddelanden:

Om du använder någon av våra iOS- eller Android-appar får du in-app-meddelanden eller push-meddelanden. Dessa levereras till GroupMe-appen med ditt mobilabonnemang.

Folk frågar också hur får man bort tysta aviseringar?



Välj alternativ, inklusive följande:

  1. Slå av eller på Tillåt notiser.
  2. Ange position och platser för meddelandenotiser.
  3. Välj ljudsignalen för meddelandenotiser.
  4. Välj när meddelanden ska förhandsvisas.
Hur tar man bort notiser från iPhone? Rensa notiser: Svep åt vänster på en notis eller notisgrupp och tryck sedan på Rensa eller Rensa alla. Stäng av ljudet för notiser för en app: Svep åt vänster på notisen eller notisgruppen, tryck på Alternativ och stäng sedan av ljudet för appens notiser för en timme eller ett dygn genom att trycka på ett alternativ.

Related

Hur tar man bort dubbletter i Excel?

Om du vill ta bort dubbla värden klickar du på Data.

Med detta i åtanke, vad är banderoller iphone?

Känslig information från en viss app vill du kanske inte ska dyka upp som en så kallad banderoll på toppen av skärmen när någon annan använder din telefon. Då stängs detta enkelt av genom att ändra notisstil. Bockar vi ur Visa som banderoll kommer notiser från denna app aldrig dyka upp längst upp på skärmen. Hur får man bort all reklam i mobilen? Ta bort oönskade annonser

  1. Tryck på Info. på Google Sök. Varför visas annonsen på mobilen eller surfplattan. Inaktivera Visa annonser från [annonsören].
  2. Välj Info. på YouTube. Sluta visa den här annonsen.
  3. Välj Info. på Gmail. Kontrollversion av annonser som denna. Blockera den här annonsören.

Vad är push meddelande på Facebook?

Så här ändrar du push-aviseringarna för mobilen i Android-enhetens inställningar (OS 6.0+): Gå till enhetsinställningarna. Tryck på Appar och aviseringar. Tryck på Facebook och sedan på Aviseringar. Med hänsyn till detta, vad betyder tysta notiser? Den där inställningen låter bara meddelanden veta om att du är i ett fokusläge eller inte.

Hur gör man så att det står notis?

Börja med att gå till Inställningar. Peka på Notiser (1) och scrolla ned till Meddelanden (2). 2. Längst ned under inställningarna för meddelandenotiser finns alternativet Visa förhandsvisningar.

By Binnie Boudjouk

Similar articles

Vad innebär det att ha roamingen på? :: Vad är Cortana app?
Användbara länkar