Hem > H > Hur Hittar Man Papperskorg Facebook?

Hur hittar man Papperskorg Facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Tryck på nedanför din profilbild och tryck sedan på Aktivitetslogg. Tryck på Papperskorg längst upp i din aktivitetslogg.

Läs mer

Related

Hur lägger man upp en bild på Facebook?

Ditt nyhetsflöde har ett foto högst upp. Om du vill ta ett foto trycker du på kameran på telefonen. Du kan antingen lägga till eller ta bort foton.

Hur hittar jag papperskorgen på Facebook?

Du kan återställa innehåll i papperskorgen i aktivitetsloggen.

  1. Tryck på längst ned till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn.
  2. Tryck på nedanför din profilbild och tryck sedan på Aktivitetslogg.
  3. Tryck på Papperskorgen längst upp i din aktivitetslogg.
Folk frågar också kan man återställa facebook? Du kan kanske få tillgång till ditt Facebook-konto igen genom att använda en annan e-postadress eller ett annat mobilnummer som angetts på ditt konto. Använd en dator eller mobiltelefon som du tidigare har använt för att logga in på ditt Facebook-konto, gå till facebook.com/login/identify och följ instruktionerna.

Och en annan fråga, kan man ta bort gilla på facebook?

Hur slutar jag att gilla något på Facebook?

  1. Gå till sidan.
  2. Tryck på Gillar.
  3. Tryck på Sluta gilla om du vill sluta att gilla.
Och en annan fråga, kan man dölja kommentarer på instagram? Instagram.com från en dator:

Klicka på Sekretess och säkerhet till vänster. Klicka på Redigera kommentarsinställningar nedanför Kommentarer. Ange specifika ord, fraser, siffror eller emojier som du vill dölja i textrutan. Tryck på Skicka för att spara listan.

Related

Varför ser jag inga bilder på Facebook?

Ett problem med cache eller tillfälliga data kan vara orsaken till att Facebook inte ser rätt ut i din webbläsare. Du kanske använder webbläsartillägg från tredje part om detta inte löser problemet. Om du vill besöka webbplatsen igen rekommenderar vi att du inaktiverar dessa tillägg.

Kan man ta bort en kommentar på Instagram?

Instagram-appen för Android och iPhone

Tryck på under inlägget eller tryck på en kommentar. Svep åt vänster över kommentaren (iPhone) eller tryck på kommentaren (Android) som du vill ta bort.
Hur tar man bort en händelse? Radera en händelse som du skapar

  1. Öppna appen Google Kalender på en telefon eller surfplatta med Android .
  2. Öppna händelsen som du vill ta bort.
  3. Tryck på Mer. längst upp till höger.
  4. Tryck på Radera. Radera.

Vem kan se mitt inlägg på Facebook?

Inlägg på din tidslinje kan visas på andra ställen på Facebook (som i nyhetsflödet och i sökresultat) för personer som är med i den delade målgruppen (till exempel Vänner). Du kan välja målgruppen för det som dina vänner publicerar på din tidslinje. Vem ser dina inlägg på Facebook? Bara du och dina vänner kan göra inlägg i din profil. När du publicerar något kan du styra vilka som får se det med hjälp av målgruppsväljaren. När andra personer gör inlägg på din tidslinje kan du styra vem som ser det genom att välja målgrupp i inställningen Vilka kan se vad andra publicerar i min profil.

Med hänsyn till detta, kan äntligen se alla i nyhetsflödet facebook?

GÖR SÅ HÄR. Så här går du förbi systemet som fb nu har på plats och som begränsar inlägg i ditt nyhetsflöde. Deras nya algoritm väljer samma få personer - ca 25 som kommer att läsa dina inlägg. Håll ner fingret var som helst i det här inlägget och ordet "kopiera" kommer att dyka upp.

By Dolph Fuhrer

Similar articles

Varför kan man inte ta bort inlägg på Facebook? :: Hur tar jag bort lösenord?
Användbara länkar