Hem > V > Varför Kan Man Inte Ta Bort Inlägg På Facebook?

Varför kan man inte ta bort inlägg på Facebook?

Klassisk mobilwebbläsarupplevelse

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook.
  2. Tryck på Sidor och gå sedan till din Sida.
  3. Gå till inlägget på sidans tidslinje.
  4. Tryck på längst upp till höger.
  5. Tryck på Ta bort inlägg och tryck sedan på Ta bort.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Kan man ta bort ett inlägg på Facebook?

Hur tar jag bort ett inlägg som någon annan publicerat på min Facebook-tidslinje? Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Bläddra ned till inlägget och tryck på längst upp till höger. Välj Dölj från profil eller Ta bort inlägg. Följaktligen, hur tar man tillbaka inlägg på facebook? Facebook kallar verktyget för "Manage Activity" och det ger användare möjlighet att leta upp gamla inlägg och radera dessa ett och ett eller i bulk. Skulle man ångra att man har raderat ett eller flera inlägg så har man 30 dagar på sig att återställa inläggen efter det att de raderats.

Med detta i åtanke, hur tar man bort ett fastnålat inlägg på facebook?

Ett fastnålat inlägg förblir fastnålat tills en auktoriserad användare tar bort det. Som en administratör kan du välja vem som är auktoriserad att fästa inlägg. Med meddelanden kan endast gruppägare, gruppchefer och användare med behörigheten “Ändra all data” kan publicera och ta bort gruppmeddelanden. Kan man stänga av kommentarer på Facebook? Från nyhetsflödet klickar du på Grupper i menyn till vänster och väljer din grupp. Om du inte ser alternativet Grupper klickar du på Visa mer. Gå till inlägget som du vill inaktivera kommentarer för. Klicka på och välj sedan Inaktivera kommentarer.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Vad händer när man döljer en kommentar på Facebook?

När du döljer en kommentar från ett inlägg på din sida: Kommentaren kommer fortfarande att vara synlig för personen som skrev den och hens vänner. Detta kan bidra till att förhindra fler oönskade kommentarer. Kommentaren kommer att döljas för alla andra. Kan man se raderade bilder på Facebook? Hur återställer du borttagna foton från Facebook? När du har raderat några viktiga foton på Facebook för iPhone har Facebook en arkivmapp för dig som lagrar data som du någonsin delat eller laddat upp. Bara ladda ner arkivmappen och hämta de raderade bilderna är den enklaste metoden.

Dessutom, kan man återställa facebook?

Du kan kanske få tillgång till ditt Facebook-konto igen genom att använda en annan e-postadress eller ett annat mobilnummer som angetts på ditt konto. Använd en dator eller mobiltelefon som du tidigare har använt för att logga in på ditt Facebook-konto, gå till facebook.com/login/identify och följ instruktionerna. Med tanke på detta, vad är arkiv på facebook? Du kan arkivera eller ta bort en del av innehållet som du delar på Facebook, som inlägg, foton och videor, direkt från nyhetsflödet eller tidslinjen. Från varje inlägg kan du välja att göra följande: Flytta till arkiv. När du flyttar innehåll till arkivet är det bara synligt för dig.

Kan man rensa hela sin logg på Facebook?

I aktivitetsloggen visas din Facebook-aktivitet, till exempel inlägg du har skapat och saker du gillat. Du kan välja Hantera aktivitet för att hantera inläggen du skapat. Till exempel kan du spara inlägg du inte längre vill visa din profil i arkivet eller flytta inlägg till papperskorgen där de raderas efter 30 dagar.

By Husch

Similar articles

Hur tar man bort Google Röstinmatning? :: Hur hittar man Papperskorg Facebook?
Användbara länkar