Hem > H > Hur Ändrar Man Betalningssätt På Tradera?

Hur ändrar man betalningssätt på Tradera?

Aktivera Traderabetalning

  1. Skriv in Swishnummer och kontonummer/paypal konto.
  2. Spara och bekräfta med BankID.

Läs mer

Related

Hur ändrar man en bild till pdf?

Klicka på knappen Välj en fil ovanför eller dra och släpp filer i dropzonen för att konvertera bildfiler till PDF. Du kan välja att konvertera bildfilen till ett PDF-format. Acrobat konverterar filen från bild till PDF. Du kan antingen dela den konverterade PDF-filen eller ladda ner den.

Och därefter, hur ska man betala på tradera?

Köparen betalar med Swish, kort eller PayPal på Tradera. Tradera meddelar Säljaren att betalningen ägt rum via email och i Mitt Tradera. Säljaren ska då skicka varan. Utbetalning till Säljarens bankkonto görs sedan i normalfall inom 1-2 bankdagar från Tradera. Vad gör jag om köparen inte betalar Tradera? Objektet ska betalas inom rimlig tid, så länge köpare och säljare inte kommit överens om annat. Medlemmar som upprepade gånger inte betalar för vunna auktioner eller fast pris-annonser kan komma att få sitt konto avstängt på Tradera.

På motsvarande sätt, kan man bli lurad på tradera?

Om du råkat ut för ett bedrägeri eller annat brott så rekommenderar vi alltid att du tar kontakt med oss. Du bör även göra en polisanmälan på Polisens hemsida. Vi har ett nära samarbete med polisen och bistår alltid Polisen med information för att hjälpa till. För att göra en polisanmälan, ring 114 14. Man kan också fråga hur betalar man med paypal på tradera? Om köparen betalar med PayPal eller kort

  1. Pengarna kommer in på ditt konto 1-2 bankdagar efter att köparen har betalt.
  2. Du får ett mail direkt när köparen har betalt.
  3. Under utbetalningar på mitt Tradera hittar du alla kommande och genomförda utbetalningar.

Related

Hur ändrar man från HEIC till JPG?

Hur konverterar man från HEIC till JPG? Du kan antingen dra och släppa filerna i filområdet eller välja en fil på din dator. Konverteringen startar omedelbart om du klickar på knappen "Start Conversion". Filen ska laddas ner omedelbart efter att den har behandlats. Filen kommer att raderas från servern efter 30 minuter.

Man kan också fråga hur samfraktar man tradera?

Köparen kan begära ett samfraktspris redan innan tiden har gått ut. I det fallet får du ett meddelande och kan sätta ett fraktpris. Du kan också sätta ett fraktpris utan att köparen begärt det. När du har satt ett samfraktspris kan din köpare betala alla objekt och samfrakten med en betalning. Därefter, kan man delbetala på tradera? Ger dig möjlighet att dela upp betalningen på 3, 6, 12 eller 24 månader för endast 29kr per betalningstillfälle.

Dessutom, kan man ångra ett köp på tradera?

14 dagars ångerrätt

Ångerrätten börjar gälla när du och köpare ingår i köpeavtalet. Köparen har 14 dagars ångerfrist från dagen efter denne har mottagit varan. Köparen har rätt att ångra köpet, skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka utan dröjsmål.
Man kan också fråga när kommer fakturan på tradera? Provisionsavgifter för försäljning, kostnader för tillval och uppläggningsavgifter faktureras en gång per månad, fakturan skapas den första veckan i månaden och du har fram till den sista samma månad på dig att betala.

By Tasiana

Similar articles

Vilken är den senaste Transformers filmen? :: Vad är protokoll i datakommunikation?
Användbara länkar