Hem > V > Vad Betyder Webbplatsen Kan Inte Nås?

Vad betyder webbplatsen kan inte nås?

Du kommer att se ett meddelande som säger: Denna webbplats kan inte nås eller Denna webbsida är inte tillgänglig. När du besöker en webbplats med Google Chrome och stöter på det här meddelandet betyder det att ditt försök att ansluta nekades.

Läs mer

Related

Vad betyder se 46?

Sveriges landskod är 46, eller +46. Det beror på om telefonnumret är sparat i din telefonbok eller inte.

Varför krånglar Chrome?

Du kan starta om datorn och se om det löser problemet. Om ingen av lösningarna ovan fungerar föreslår vi att du avinstallerar och installerar om Chrome. Att avinstallera och installera om Chrome kan åtgärda problem med sökmotorn, popupfönster, uppdateringar och annat som kan ha lett till att Chrome inte öppnas. Varför blockeras vissa sidor? Du kan öka produktiviteten och skydda organisationen från virus och skadligt innehåll på vissa webbplatser genom att begränsa användarnas internetåtkomst.

Kan ligga nere för tillfället eller kan ha flyttats permanent till en ny webbadress?

Kontrollera webbadressen

Om meddelandet ”ERR_NAME_NOT_RESOLVED” eller ”ERR_CONNECTION_REFUSED” visas i webbläsarfönstret gör du så här: Kontrollera att webbadressen i adressfältet leder till rätt webbsida. Om den gör det testar du att öppna samma webbsida på en annan dator som är ansluten till samma nätverk.
Varför svarar inte servern? Servern är nere eller kan inte nås på grund av nätverksproblem. Kan även bero på att servermjukvaran är nere eller så är den överbelastad. Felaktiga inställningar för dns-servrarna. Överbelastad server eller internt serverfel.

Related

Vad betyder dollartecken i Excel?

Du måste sätta ett dollartecken bredvid cell- och kolumnreferenserna om du vill behålla den ursprungliga referensen. Formeln påverkas inte av att den kopieras från C2 till D2. Det är en absolut referens.

Följaktligen, vad ska man göra om dns servern inte svarar?

Så här fixar du meddelandet "DNS-servern svarar inte" i Windows 10

  1. Prova en annan webbläsare eller uppdatera den du redan använder.
  2. Inaktivera eller inaktivera antivirus och/eller brandvägg.
  3. Slå på eller starta om datorn i felsäkert läge.
  4. Stäng av Peer-to-Peer-funktionen i Windows 10.
  5. Starta om routern.
Med detta i åtanke, har google problem idag? Flera av Googles tjänster ligger nere. Användare i hela världen rapporterar in problem med bland annat Gmail, YouTube och Google Drive. Även Google Classroom ligger nere, där många skolor bedriver distansundervisning. Google bekräftar problemen.

Hur Avblockerar man en hemsida?

Så här gör du: Skaffa mobilt VPN – om du använder HMA! behöver du inte ens köpa en separat VPN-lösning för Android och iOS. Vår VPN-lösning fungerar i alla enheter och du kan köra upp till fem anslutningar samtidigt. Man kan också fråga hur blockar man en webbsida? När vi är på en webbsida som vi inte vill se, vars åtkomst vi vill blockera, behöver vi bara klicka på tilläggsikonen, som finns i den övre högra delen av skärmen. På det här sättet klickar vi på block och sa att webbplatsen kommer att blockeras i webbläsaren, det går inte att komma åt den längre.

Hur tar man bort blockerade hemsidor?

blockera

Ändra inställningar för en viss webbplats

  1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Besök en webbplats.
  3. Klicka på ikonen till vänster om webbadressen: Lås. Information. Farlig.
  4. Klicka på Inställningar för webbplatsen.
  5. Ändra en inställning för behörigheter.

By Willis Balistreri

Similar articles

Hur strukturerar man en hemsida? :: Varför kan inte webbsidan visas?
Användbara länkar