Hem > K > Kan Man Dela Youtube Premium?

Kan man dela YouTube Premium?

Som familjeadministratör kan du dela ditt medlemskap på YouTube Premium eller YouTube Music Premium. Du kan dela ditt medlemskap med upp till fem andra familjemedlemmar i ditt hushåll. Om du är familjemedlem kan du dela familjeprenumerationen på YouTube genom att gå med i en familjegrupp.

Läs mer

Related

Vad kostar Disney Premium?

En månadsabonnemang kostar bara 89 dollar per år.

Dessutom, hur avslutar man youtube premium?



  1. Tryck på din profilbild. Betalmedlemskap.
  2. Tryck på medlemskapet du vill avsluta.
  3. Tryck på Fortsätt för att avbryta.
  4. Välj en anledning till varför du avslutar medlemskapet och tryck på Nästa.
  5. Tryck på Ja, avsluta.
Vad innebär det att prenumerera på något? Prenumeration eller prenumerationsköp är betalning på förhand, i förskott. Vanligen menas ett avtal om kontinuerlig förskottsbetald leverans av en tidning, en tidskrift eller ett bokverk.

Med hänsyn till detta, när började jag prenumerera på youtube?

I kanalens översikt finns en lista över dina senaste prenumeranter. Du kan även se antalet prenumeranter över tid i YouTube Studio. På motsvarande sätt, Är det gratis att titta på youtube? Youtube är en av de mest populära internettjänsterna bland svenska ungdomar. Det är gratis att titta men ofta visas reklam före, och ibland mitt i, filmerna. Filmerna är till största delen amatörproducerade men det finns också mycket material som skapats av professionella producenter och företag.

Related

Hur många kan dela på Netflix?

Det finns tre olika abonnemang på den svenska marknaden och de kostar alla mellan 89 och 139 kronor per månad. Du kan titta på fyra skärmar samtidigt med Premium-abonnemanget, som också har stöd för 4K och låter dig ladda ner videor och spara på fyra olika mobiler eller surfplattor.

Dessutom, hur prenumererar man?

Prenumerera på en kanal

Öppna en video vars kanal du vill prenumerera på. Klicka på Prenumerera under videospelaren.
Varför YouTube konto? Med ett Google-konto får du tillgång till många YouTube-funktioner, till exempel Gilla, Prenumerera, Titta senare och Visningshistorik.

Hur får man kontakt med YouTube?

Logga in på din YouTube-kanal. Tryck på din profilbild och välj sedan Hjälp och feedback. Välj Kontakta oss under Behöver du mer hjälp? Följ anvisningarna för att chatta med vårt supportteam för kreatörer. Vad kostar det att prenumerera på GP? Digital. första månaden, därefter 259 kr/månad. Ingen bindningstid.

Med hänsyn till detta, vad är prenumerationer på snapchat?

Om du älskar att lägga upp roliga berättelser och engagera dig i alla möjliga kreativa idéer kan du få prenumerera-knappen och till och med bli verifierad. Dela dina tankar på Snapchat Prenumerera-knappen nedan.

By Buehrer Boisseau

Similar articles

Vad innebär prenumerera på YouTube? :: Hur får jag YouTube Premium lite?
Användbara länkar