Hem > V > Vad Innebär Prenumerera På Youtube?

Vad innebär prenumerera på YouTube?

När du prenumererar på en kanal visas alla nya videor som publiceras på den kanalen i flödet Prenumerationer. Du kan också få aviseringar när en kanal du prenumererar på publicerar nytt innehåll. Som standard skickar vi bara aviseringar om kanalens höjdpunkter.

Läs mer

Related

Måste man prenumerera på Photoshop?

Adobe har beslutat att sluta sälja programmen som produkter med ett engångspris nu när det är dags för en större programuppdatering. Om du vill ha den senaste versionen av Photoshop måste du skaffa en Creative Cloud-prenumeration.

Vad får man om man får 1 miljon visningar på YouTube?

Som ägare till en Youtube-kanal kan du tjäna mellan fem kronor och fyrtio kronor per 1000 visningar. Hur mycket du faktiskt får beror på ämnet för dina videos och den typ av interaktion du får från besökaren när det gäller annonserna. Följaktligen, kan man göra sin youtube kanal privat? Logga in på YouTube Studio. Välj Innehåll i menyn till vänster. Klicka på videon du vill redigera. Klicka på rutan Synlighet och välj Dela privat.

Med tanke på detta, hur många följare på youtube för att tjäna pengar?

Vara minst 18 år. Ha minst 10 000 prenumeranter. Följaktligen, Är youtube gratis? Youtube är en av de mest populära internettjänsterna bland svenska ungdomar. Det är gratis att titta men ofta visas reklam före, och ibland mitt i, filmerna. Filmerna är till största delen amatörproducerade men det finns också mycket material som skapats av professionella producenter och företag.

Related

Vad innebär Android Auto?

Det är ungefär som det låter: det är ett operativsystem för körning. Det är viktigt att förstå att det körs på din telefon och är anslutet till din bil.

Därefter, kan man ha ett youtube konto utan google?

Du måste ha ett Google-konto om du vill logga in på YouTube. Med ett Google-konto kan du använda alla Google-produkter (till exempel Gmail, Blogger, Maps, YouTube med flera). Vad behövs för att göra YouTube? Det första steget mot att bli en Youtuber är att skaffa ett Google-konto och sedan skapa en Youtube-kanal. När det är gjort behöver du en kamera. Har du en relativt ny mobiltelefon är du redan en bra bit på väg. Därefter måste du tänka på innehållet.

Följaktligen, hur aktiverar man youtube premium?

Starta ditt YouTube Premium-medlemskap

  1. Öppna YouTube-appen på en mobil eller surfplatta.
  2. Logga in på det Google-konto du vill använda för medlemskapet.
  3. Välj ditt profilfoto > Betalmedlemskap.
  4. Påbörja din kostnadsfria provperiod (om du är kvalificerad).
På motsvarande sätt, hur får man kontakt med youtube? Logga in på din YouTube-kanal. Tryck på din profilbild och välj sedan Hjälp och feedback. Välj Kontakta oss under Behöver du mer hjälp? Följ anvisningarna för att chatta med vårt supportteam för kreatörer.

Varför YouTube konto?

Med ett Google-konto får du tillgång till många YouTube-funktioner, till exempel Gilla, Prenumerera, Titta senare och Visningshistorik.

By Lauri

Similar articles

Vad krävs för att starta en YouTube kanal? :: Kan man dela YouTube Premium?
Användbara länkar