Hem > H > Hur Öppnar Man En Zip-Fil På Iphone?

Hur öppnar man en zip-fil på iPhone?

Så här öppnar du en ZIP-fil på din iPhone eller iPod touch

  1. Öppna appen Filer och leta sedan upp ZIP-filen eller -arkivet som du vill packa upp.
  2. Tryck på ZIP-filen eller -arkivet.
  3. En mapp som innehåller filerna skapas. Ändra namn genom att hålla mappen nedtryckt och sedan trycka på Byt namn.
  4. Tryck för att öppna mappen.

Läs mer

Related

Hur öppnar jag en EPUB?

Om du vill öppna epub-formaterade filer behöver du ett e-boksprogram och dessa finns tillgängliga för alla mobila enheter samt i speciella e-bokläsare. Det är möjligt att använda webbläsaren på din dator för att läsa e-böcker.

Vad är komprimerad?

Komprimering innebär att en eller flera filer (eller mappar) packas ihop till ett koncentrerat paket. När du komprimerar filer blir de ursprungliga filerna kvar på sina platser, så du kan tämligen tryggt komprimera filer. Dekomprimering igen betyder att de packade filerna ”utvidgas” i sin ursprungliga storlek. Hur mycket komprimerar Zip? Du kan komprimera dina 200 GB data till en zip-fil som bara tar upp 100 GB.

Vad är en komprimerad fil?

När du zippar filer eller mappar så komprimeras filerna en aning för att minska storleken. Varför kan jag inte öppna ZIP filer? Hur man öppnar ZIP-filer

Starta WinZip från din startmeny eller genvägen på skrivbordet. Öppna den komprimerade filen genom att klicka på Fil > Öppna. Om ditt system har det komprimerade filtillägget associerat med WinZip-program behöver du bara dubbelklicka på filen.

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

Är WinZip gratis?

Ladda ner WinZip (svenska) gratis här

Om du har stora filer på din dator som är mycket trånga, är WinZip-programmet antagligen åt dig. WinZip är ett extremt pålitligt och säkert program att komma igång med, eftersom det är ett av världens mest använda program för att komprimera och extrahera filer.
Kan inte extrahera filer? Högerklicka på filen som du vill komprimera och välj sedan Skicka till > Komprimerad mapp. Öppna Utforskaren och leta reda på den komprimerade mappen. Om du vill packa upp hela mappen högerklickar du på den och väljer Extrahera alla. Följ sedan anvisningarna.

Följaktligen, varför kan jag inte öppna filen?

Om det inte går att öppna en fil kan det bero på några olika saker: Du har inte behörighet att visa filen. Du är inloggad på ett Google-konto som inte har tillgång. Du har inte rätt app installerad på din telefon. Varför kan jag inte öppna en excelfil? Excel svarar inte, hänger upp sig, fryser eller slutar fungera

  • Starta Excel i felsäkert läge.
  • Installera de senaste uppdateringarna.
  • Kontrollera att Excel inte används av en annan process.
  • Undersöka möjliga problem med tillägg.
  • Granska Excel filinformation och innehåll.
  • Kontrollera om filen genereras av tredje part.

Kan inte öppna filen något gick fel?

Uppdatera Reader eller Acrobat

Se till att du uppdaterar din version av Reader eller Acrobat till den senaste versionen. Uppdateringarna innehåller ofta lösningar på vanliga problem. Hämta den senaste kostnadsfria uppdateringen. Öppna Reader eller Acrobat.

By Tomkiel Beebe

Similar articles

Hur byter man batteri på en Samsung S7? :: Hur öppnar man en rar fil på Mac?
Användbara länkar