Hem > H > Hur Öppnar Jag En Rar Fil På Mac?

Hur öppnar jag en RAR fil på Mac?

För att kunna öppna ett RAR-arkiv i OS X behöver du ladda hem programmet The Unarchiver. Det finns flera program som kan öppnar RAR-filer, men The Unarchiver är vår absoluta favorit på Mac. Programmet hämtas via Mac App Store.

Läs mer

Related

Hur öppnar jag en EPUB?

Om du vill öppna epub-formaterade filer behöver du ett e-boksprogram och dessa finns tillgängliga för alla mobila enheter samt i speciella e-bokläsare. Det är möjligt att använda webbläsaren på din dator för att läsa e-böcker.

Vad står RAR för?

MIME-typen är application/x-rar-compressed. Formatet är utvecklat av Eugene Roshal (därav namnet RAR: Roshal ARchive). Han utvecklade även de första datorprogrammen till DOS för att kunna skapa och läsa RAR-filer, men programmen porterades sedan till andra plattformar. Med detta i åtanke, kan inte öppna filen som ett arkiv? Tips: Om du vill hoppa över Arkiv > Öppna och alltid använda dialogrutan Öppna gör du så här: Välj Arkiv >-alternativ > Spara och markera sedan kryssrutan Visa inte dialogrutan Backstage när du öppnar eller sparar filer. Stäng sedan alla öppna Office-program och öppna dem på nytt.

Vad gör winrar?

Det kan packa upp och skapa RAR- och ZIP-filer. Programmet stödjer filtyperna: RAR, ZIP, CAB, ARJ, LZH, TAR, GZ, ACE, UUE, BZ2, JAR, ISO, 7z och filformatet Z. Därefter, kan vara rar? På svenska är rar en uteslutande positiv egenskap – ordet används om personer som är mjuka, trevliga och ofta också söta. Söt och rar är ett vanligt uttryck. Också i danskan står rar för en mild och vänlig person. Precis som på svenska kan man på danska säga sød og rar och en rar fyr är en trevlig kille.

Related

Hur öppnar man en Pages fil i Windows?

Om du vill öppna Pages-dokument i andra appar måste du konvertera dem med hjälp av Pages-appen. Microsoft Word-dokument och andra filtyper kan öppnas i Pages. Du kan öppna och konvertera dokument på din mobila enhet.

Varför kan jag inte öppna filen?

Om det inte går att öppna en fil kan det bero på några olika saker: Du har inte behörighet att visa filen. Du är inloggad på ett Google-konto som inte har tillgång. Du har inte rätt app installerad på din telefon. Varför kan jag inte öppna en excelfil? Excel svarar inte, hänger upp sig, fryser eller slutar fungera

  • Starta Excel i felsäkert läge.
  • Installera de senaste uppdateringarna.
  • Kontrollera att Excel inte används av en annan process.
  • Undersöka möjliga problem med tillägg.
  • Granska Excel filinformation och innehåll.
  • Kontrollera om filen genereras av tredje part.

Följaktligen, kan inte öppna filen något gick fel?

Uppdatera Reader eller Acrobat

Se till att du uppdaterar din version av Reader eller Acrobat till den senaste versionen. Uppdateringarna innehåller ofta lösningar på vanliga problem. Hämta den senaste kostnadsfria uppdateringen. Öppna Reader eller Acrobat.
Med detta i åtanke, var rar korsord? Synonymer till rar

  • trevlig, vänlig, söt, snäll, mjuk, behaglig, älsklig, nätt, förtjusande, älskvärd, ämabel. sällsynt, ovanlig. motsatsord. otrevlig, obehaglig. allmän, vanlig.
  • Användarnas bidrag. go, unik, gullig, näpen, huld.

Är olika korsord?

Synonymer till olik

  • avvikande, annorlunda, skiljaktig, olikartad, olika, skild, avstickande, different, annorledes, olikvärdig, oöverensstämmande, särskild, divergerande. motsatsord. lik, likartad.
  • Användarnas bidrag. artskild, udda, apart, omaka.

By Dannel

Similar articles

Var rar synonym? :: Hur man sparar på Pages?
Användbara länkar