Hem > V > Vill Inte Ha Iphone Och Ipad Synkade?

Vill inte ha iPhone och iPad synkade?

Ta bort din kopplade iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Tryck på Inställningar, på ditt namn och tryck sedan på Medier och köp.
  2. Tryck på Visa konto. Du kan bli ombedd att logga in.
  3. Rulla ner och tryck sedan på Ta bort den här enheten.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Följaktligen, hur fabriksinställer man en iphone?

Så här återställer du din iPhone, iPad eller iPod touch till...

  1. Tryck på Inställningar > Allmänt > Överför eller nollställ [enhet] Tryck sedan på Radera allt innehåll och inst.
  2. Om du uppmanas till det anger du lösenkoden eller lösenordet till Apple-ID.
  3. Vänta på att enheten raderas.
Man kan också fråga kan inte logga ut från apple-id? Logga ut på din iPhone, iPad eller iPod touch

Gå till Inställningar > [ditt namn]. Rulla nedåt till botten på sidan. Tryck på Logga ut. Aktivera de data du vill behålla en kopia av på din enhet.

Och en annan fråga, kan inte logga ut apple-id på grund av begränsningar?

Ändra eller stäng av lösenkoden på ditt barns enhet genom att trycka på Inställningar > Skärmtid > [ditt barns namn]. Tryck sedan på Ändra lösenkod för Skärmtid eller Avaktivera lösenkod för Skärmtid och autentisera ändringarna med Face ID, Touch ID eller din enhets lösenkod. Kan inte visa betrodda enheter? Tryck på Säkerhet högst upp. Tryck på Tvåstegsverifiering under Logga in på Google. Du kan behöva logga in. Välj Återkalla alla under Betrodda enheter.

Related

Kan inte öppna exe fil?

För att kontrollera att filen inte är blockerad av Windows klickar du på filen och kontrollerar egenskaperna. Fenomenet visade sig för mig vid den senaste uppdateringen av Vista.

Dessutom, kan inte slutföra apple id?

Logga in med ditt Apple-ID och lösenord på en ny enhet eller webbläsare. Leta efter en inloggningsnotis på en av dina betrodda enheter. Tryck på Tillåt för att få din verifieringskod. Ange verifieringskoden på din andra enhet för att slutföra inloggningen. Är iCloud och Apple ID samma sak? Icloud är Apples molntjänst, som du loggar in på med ett Apple ID, men de båda är inte samma sak. Du kan använda samma Apple ID till Itunes Store och App Store, men du måste inte.

Kan inte logga in på iPhone?

Håll rätt knapp för din iPhone intryckt medan du omedelbart ansluter din iPhone till datorn. Släpp inte knappen. Fortsätt att hålla knappen intryckt tills du ser skärmen med återställningsläget på din iPhone och släpp sedan knappen. Om du ser lösenkodsskärmen måste du stänga av din iPhone och starta igen. Varför kan jag inte skapa ett nytt Apple-ID? Om du får ett Kunde inte skapa Apple-ID-meddelande betyder det att du har överskridit antalet nya Apple-ID som du kan ställa in med iCloud på en enhet inom ett år.

Varför får jag ingen verifieringskod?

Du fick ingen verifieringskod

Om vi upptäcker något ovanligt med hur du loggar in, till exempel din plats, kanske du inte kan få en verifieringskod via sms. Om ett sms med en verifieringskod har skickats till telefonen kontrollerar du att abonnemanget och den mobila enheten har stöd för sms.

By Ric

Similar articles

Kan man ha flera iCloud adresser? :: Kan inte logga ut från Apple-ID?
Användbara länkar