Hem > H > Hur Öppnar Man En Avaktiverad Iphone?

Hur öppnar man en avaktiverad iPhone?

Om du har Iphone 6S eller tidigare: Håll hemknappen och sidoknappen/toppknappen intryckta samtidigt. Fortsätt tills Itunes visar en dialogruta om att återskapa eller uppdatera. Välj Återskapa och gå vidare. Vänta sedan tills den är klar.

Läs mer

Related

Hur öppnar jag en EPUB?

Om du vill öppna epub-formaterade filer behöver du ett e-boksprogram och dessa finns tillgängliga för alla mobila enheter samt i speciella e-bokläsare. Det är möjligt att använda webbläsaren på din dator för att läsa e-böcker.

Med tanke på detta, vad ska man göra om iphone är avaktiverad?

Radera din enhet med återställningsläge

  1. Anslut din enhet till din dator och öppna Itunes.
  2. Tvinga enheten att starta om medan den är ansluten.
  3. När alternativen Återskapa och Uppdatera visas väljer du Återskapa (Itunes hämtar mjukvara för enheten.
  4. Vänta tills processen är klar.
Därefter, hur gör man om mobilen är avaktiverad? Hur du fixar iPhone är inaktiverat.Anslut till iTunes, en Mac eller PC
  1. Förbi återställa en säkerhetskopia kan du returnera dina data innan din telefon inaktiveras.
  2. Återhämtning rensar telefonen och tar bort lösenordet så att du kan börja om och ställa in en ny.

Dessutom, vad betyder sim-kort inaktivt?

"Du måste ladda ditt kontantkort med samtalstid och eller ringa från det minst en gång under en sammanhängande period om 12 månader, annars stängs det av. Du kan kontrollera giltighetstiden för ditt kort via Automatiskt Kundtjänst, ring 454 eller slå kommandot *120# lur i din mobiltelefon." Man kan också fråga hur länge håller ett sim-kort? De flesta operatörer har 12 månaders giltighetstid efter att du senast laddade kontantkortet. Det innebär att du måste ladda ditt kontantkort minst en gång om året för att det ska fortsätta gälla.

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

Kan man aktivera ett gammalt SIM-kort Comviq?

Aktivering av SIM-kortet

Alla SIM-kort som finns hos våra ombud är trippel-SIM som passar alla mobiler. Du behåller ditt gamla nummer när du hämtar ut ett nytt SIM-kort hos ett ombud. Ditt nya SIM-kort aktiveras automatiskt efter att du startat om din mobil. Det kan ta upp till 15 minuter innan det är aktiverat.
Man kan också fråga var hittar jag mitt simkortsnummer? SIM-kortsnumret kan du hitta på baksidan av brickan du fick SIM-kortet i, alternativt kan du kontakta oss så plockar vi fram det.

  1. simkort.
  2. simkortsnummer.

Och därefter, hur får man nytt sim-kort?

Du beställer enkelt ett nytt simkort med samma nummer direkt på operatörens hemsida. Du kan även kontakta operatörens kundtjänst för att få hjälp med detta. Tänk på! Du behöver inte byta simkort bara för att du byter mobilabonnemang. Följaktligen, kan man få nytt sim-kort direkt i butik? Hej, ett nytt sim-kort är kostnadsfritt och kan absolut hämtas i 3butiken. Går ni in där kommer ni få den hjälp ni behöver för att komma igång!

Måste man registrera kontantkort Telia?

För att kortet ska fungera måste du sedan ladda kontantkortet med valfri laddning på telia.se/kontantkort. Passa på att registrera ditt kontantkort så fungerar det även utomlands. Skapa sedan ett konto på Mitt Telia, så kan du enkelt administrera ditt kort.

By Michaela Marley

Similar articles

Får inte igång internet på datorn? :: Hur aktiverar man JavaScript på Android?
Användbara länkar