Hem > V > Varför Står Det Jag Är Inte En Robot?

Varför står det jag är inte en robot?

reCAPTCHA började ses som negativt och de insåg att det behövdes något som var betydligt snabbare och enklare för oss användare. Det som ”jag är inte en robot”-rutan egentligen gör bakom kulisserna är att bland annat att kolla hur vi rör muspekaren innan vi klickar i rutan. Där avslöjar vi vår mänsklighet!

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Är du en robot test?

Vad är CAPTCHA? CAPTCHA är en ganska invecklad förkortning. Det står för Completely Automated Public Turing test to tell Computers and Humans Apart. Man kan också fråga Är du en robot? Vad du ska göra när du får det här meddelandet

På sidan visas antagligen en CAPTCHA (ett ord som ser konstigt ut med en ruta under). Skriv in det konstiga ordet i rutan om du vill fortsätta använda Google. Det är för att vi ska veta att du är en människa och inte en robot.

Vad är CAPTCHA teckensnitt?

CAPTCHA är en förkortad term för ”HeltAutomated Public Turing Test to Tell Computers and Human Apart '. Mer enkelt är det de vridna bokstäverna, vanligtvis med olika teckensnitt som du oftast stöter på när du fyller i onlineformulär.

By Elata Negrin

Similar articles

Vad betyder Jag är ingen robot? :: Hur många banor finns det på Candy?
Användbara länkar