Hem > V > Vad Betyder Jag Är Ingen Robot?

Vad betyder Jag är ingen robot?

reCAPTCHA började ses som negativt och de insåg att det behövdes något som var betydligt snabbare och enklare för oss användare. Det som ”jag är inte en robot”-rutan egentligen gör bakom kulisserna är att bland annat att kolla hur vi rör muspekaren innan vi klickar i rutan. Där avslöjar vi vår mänsklighet!

Läs mer

Related

Vad betyder se 46?

Sveriges landskod är 46, eller +46. Det beror på om telefonnumret är sparat i din telefonbok eller inte.

Varför får jag CAPTCHA?

CAPTCHA skyddar mot digital fjärråtkomst genom att säkerställa att enbart en människa med rätt lösenord kan få åtkomst till kontot. CAPTCHA fungerar eftersom datorer kan skapa en förvrängd bild och bearbeta ett svar, men de kan inte läsa eller lösa problemet på det som en människa kan för att klara testet. Är jag en robot test? CAPTCHA är en ganska invecklad förkortning. Det står för Completely Automated Public Turing test to tell Computers and Humans Apart. Kanske inte väldens sexigaste förkortning. CAPTCHA uppfanns i slutet på 90-talet.

Följaktligen, varför tror google att jag är en robot?

Vad du ska göra när du får det här meddelandet. På sidan visas antagligen en CAPTCHA (ett ord som ser konstigt ut med en ruta under). Skriv in det konstiga ordet i rutan om du vill fortsätta använda Google. Det är för att vi ska veta att du är en människa och inte en robot.

By Vizzone

Similar articles

Hur vet man om bilen har CarPlay? :: Varför står det jag är inte en robot?
Användbara länkar